View Single Post
Staro 02.07.2003., 01:09   #15
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ja si nešto opet mislim, znate, čovjek koji je ikada posjetio stranice PCE je valjda dovoljno pametan da upali komp, zna koristiti 2-3 programa i pismen je, dakle pročitao je šta se ovdje piše i zna da ako se pojavi plavi ekran malo prečesto tu onda ne pali: "to su Vam krivi Windowsi ..." već nekaj tu drugo smrdi ... Dakle sumnjam da ljudi koji ovamo zalaze se uopće mogu zabuniti i kupiti PC u dotičnom skladištu, osim ako to nisu učinili prije i naučili na teži način, pa nakon "obuke" završili na ovim stranicama i sada si čitaju ovo i misle da sam ranije nekog imao nešto pitati U ovih 10 - 15 godina kupovine, održavanja, slaganja po naruđbama i inim petljanjima mogu samo reći da su mi nesipravni dijelovi u 95% slučajeva stizali iz HGSpota. Istina da su mi ih UREDNO zamjenili, ali ja sam morao to ići reklamirati iz Dubrave u Novi Zagreb !!! I tako to pomnožite nekoliko puta godišnje, vrijeme, prijevoz, sramota kod kupca, kašnjenje u isporuci, ... što nije red nije red. Zato tamo od negdje 2001. uopće više ne kupujem koliko kod netko inzistirao. Ukoliko netko od mojih tamo i kupi nešto ja se toga klonim i kada ne valja ja ne želim imati ništa s tim, jednostavno se pravim blesav i neka si oni to s njima riješavaju ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote