Ja si nešto opet mislim, znate, čovjek koji je ikada posjetio stranice PCE je valjda dovoljno pametan da upali komp, zna koristiti 2-3 programa i pismen je, dakle pročitao je šta se ovdje piše i zna da ako se pojavi plavi ekran malo prečesto tu onda ne pali: "to su Vam krivi Windowsi ..." već nekaj tu drugo smrdi ... Dakle sumnjam da ljudi koji ovamo zalaze se uopće mogu zabuniti i kupiti PC u dotičnom skladištu, osim ako to nisu učinili prije i naučili na teži način, pa nakon "obuke" završili na ovim stranicama i sada si čitaju ovo i misle da sam ranije nekog imao nešto pitati

U ovih 10 - 15 godina kupovine, održavanja, slaganja po naruđbama i inim petljanjima mogu samo reći da su mi nesipravni dijelovi u 95% slučajeva stizali iz HGSpota. Istina da su mi ih UREDNO zamjenili, ali ja sam morao to ići reklamirati iz Dubrave u Novi Zagreb !!! I tako to pomnožite nekoliko puta godišnje, vrijeme, prijevoz, sramota kod kupca, kašnjenje u isporuci, ... što nije red nije red. Zato tamo od negdje 2001. uopće više ne kupujem koliko kod netko inzistirao. Ukoliko netko od mojih tamo i kupi nešto ja se toga klonim i kada ne valja ja ne želim imati ništa s tim, jednostavno se pravim blesav i neka si oni to s njima riješavaju ...