Tema: pomoccc!
View Single Post
Staro 12.08.2006., 12:57   #1
Ellashar
Registered User

Datum registracije: Jul 2006
pomoccc!

Lijep pozdrav svim clanovima foruma. Eto postao ja sretni vlasnik hp nx7400 notebooka, s jednim sitnim problemom........windowsi koji su preloadani na njega su slovenski......uffff. Razgovarao s deckima u hg spotu i navodno se u zagrebu vec desavao taj problem. Uglavnom postoji kvaka da se makne slovensko sucelje i to je ucinjeno od strane njih, ali to su i dalje slovenski windowsi. Sto slovenski windowsi rade na hrvatskom trzistu to ni dragi Bog ne zna.....ovi navodno preuzimaju hp laptope od sensa. Zanima me s obzirom da ovaj model dolazi s integriranom recovery particijom.....da li postoji mogucnost da lupim svoje windowse u tu particiju i da sve to funkcionira kako treba. Ne bi zelio da mi se dese problemi i da laptop ne prihvaca nista osim tih integriranih windowsa unutar njega........Kod preloadanih windowsa mi se ne svidja takodjer sto dolaze nakrcani sa brdo gluposti nortonom, win dvd-om i ostalim zderacima memorije.......najradje bi sve opet nacisto napravio.......ako itko ima
kakav savjet.......unaprijed bi bio zahvalan!

S postovanjem,

Ellashar
Ellashar je offline   Reply With Quote