Citiraj:
Autor BrunoZG
To i ja imam., poslije sam naso na netu kaj treba upisat u registre da i verzija koja ne radi sa svim grafama radi sa bilo kojom ATI grafom  , to nsiam cak ni probal nikad.
To je bilo za v 5.13 ,a po screnshotu sam vidio da je isti onom koji radi sa svim grafama.Od onda se nisam bavio bas driverim a uopce, a na netu kad trazis avivo nadjes sve isto ko prije pol godine
Nicko kad mjenjas drivere se instalira uvjek isti avivo il ima nekih pomaka u tome?
|
Nisam bas pretjerano koristio to, ali cini mi se da nema pomaka. A ako i ima, onda su maleni....
Citiraj:
Autor Jelc
....Nešto se malo pričalo da su počeli koristiti GPU kad se koristi ATI-Encoder ali nisam ništa vidio na svoje oči. (je**ga, kad mi je XTX bila u kompu nafrljio sam 4xAAA i 16x ANISO i pićio po Oblivionu) nije mi bilo nakraj pameti to isprobavati......
|
Ne koristi grafu niti najmanje...bas to me razocaralo, jer je bilo spekulacija o tome da graficka preuzme dobar dio posla...
Enkodirao sam neki film i opterecenje proca je bilo konstatno na 100%, a pratio sam temp grafe i nije se pomakla niti za 1 stupanj, tako da pretpostavljam da grafa samo pegla sliku....