View Single Post
Staro 01.07.2003., 01:22   #1
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Win 98 i XP na jednoj kanti?

ovo mene lagano ubija u pojam jer ja to nikak nemrem dobit a da radi... 98 mi u biti treba samo za software za mobitel i tak... a situvacija je vakva:
imam mali HDD, WD od 4 giga, FAT32 i gore bi stavio 98-icu. a onda imam Cudu od 80 giga, NTFS, di bi piknuo XP. ali je fora u tome da sam citao da treba prvo stavit 98, a onda XP, ali se 98-ica nece instalirat ako na kanti imam NTFS particioniran disk. i ja fino cudu van i 98 na WD-a. sve ok... onda kopiram fajlove od XP-a isto na WD (da mi se instalacija ne vrti sa CD-a) i pokrenem. to se sve zdrobi, proradi, bla bla. ali mi se vise ne vidi ni jedna particija na cudi osim one na kojoj je XP.a posto sam na 98-icu vec stavio partition magic, tamo pise "unhide" opcija za te ostale particije. ja ih unhide-am, restart i... kur.....!!! NTLDR missing, please restart, bla bla.... kaj sad? btw, Cuda mi je master na prvom kanalu, WD je slave. na drugom kanalu su DVD i pekara.

vas ja sad pitam koji je nacin da se ta dva OS-a funkcionalno upogone (i da stvarno rade vise od 10 min )... naravno konstantno prestekavanje kablova za biranje OS-a mi bas nije primamljivo...

perich je offline   Reply With Quote