Citiraj:
Autor Fleks
I ja onda kazem da taj neko drugi NEMA pravo glasa jer sere gluposti i nema pojma. Jos kazem da mu treba zabranit pristup internetu.
|
A šta jedino ti imaš pravo glasa ovdje na forumu?
Citiraj:
Autor Fleks
I da pljunem na te gluposti. Puj puj puj. Smeta me kad neko napise neku takvu provalu. Smeta. Smeta i SMETA.
|
Pa šta što te smeta?Ima pravo izrazit mišljenje dokle kod ne ugrožava mišljenje nekog drugog.A ti simptome tog što te smeta i dalje nastavi rješavati proljevom i gubljenjem kila.
Citiraj:
Autor Fleks
Znam samo da me boli glava kad citam takve proljeve 14 godisnjaka koji su popili pamet svijeta (been there done that), ali daj onda shvati da si napavio glupost.
|
Jel ovo sam meni smrdi na kontradikciju

;tj. prepoznaje li netko drugi ovdje ponašanje jednog renomiranog člana pceksperta?Hint,5 slova,jedno samoglasnik.
Mda.Tema je za zaključavanje čim fleks počne kavgu izazivat
Još kad se sjetim onda kad je čovjeku uletio na thread na tržnici i počeo pametarit kako 12cm vent koji je prodvao nemože bit tih: hitthewa
Eh sad,ako si imalo pametan i pronicljiv,što mi je samom zbilja teško zaključit iz ovog što pišeš,shvatit ćeš čije je ponašanje bliže razini od 14god.
Čim vidim da netko pita preporuku kućišta odma znam da su žuja i lubenica melem za šupak naspram onog što će fleks napisat