Citiraj:
Da,pobrkao sam,i u veleprodajnoj cijeni je odredjen postotak marze,ali jako nizak,neznam kako sam to pobrkao,s obzirom da i sam imam firmu koja uvozi vec 15 godina proizvode od 50+ renomiranih i svjetski priznatih prozivodjaca.
Ako ima veze,moze dobiti i cistu nabavnu cijenu,ali najcesce ona bude veleprodajna.Postoji jos jedna cijena,veleprodajna s popustom za daljnju prodaju (ali to se posebno dogovara)
|
hej, nema tenzija
gledaj ovako: neznam, Friper hoće kupovati u Esysu, registrira se kao partner.
Dobije njihov cjenik di npr. 7600GT ima veleprodajnu cijenu od 1100kn (cijena bez PDVa). Na to kao novi partner dobiva 5% rabata, znači cijena mu je 1045kn. Kako plaća avansno dobije još 2% porabata.
Pravilo je da je veleprodajna cijena + PDV cijena za krajnjeg kupca, znači Friper prodaje po 1100 + PDV i zarađuje svojih 5 + 2%...
Esys ako hoće povećati prodaju nekog artikla može staviti akcijsku cijenu, znači hoće da svim partnerima (i onima kao Friper sa 5% i HG Spotu sa 13%) da jednaki rabat jer onda kupuje puno manjih partnera jer imaju rabat 5-8% veči nego inače...friper onda kupuje po 968kn (rabat već uključen).... ili snize ulaznu cijenu, imaju više zarade no onda odluče da će davati veći rabat, tako da partneri više zarađuju po komadu što je njima naravno OK
Ovih 1100kn veleprodajne cijene je odredio netko u Esysu tako da je uzeo svoju ulaznu cijenu i stavio gore neznam 20% i kada da Friperu 5% zarađuje 14%, kada da HGu 13% rabata zarađuje 6% no HG mu vuče puno veće količine na temelju kojih on može ispregovarati bolju cijenu kod dobavljača...
Ovako funkcioniraju IT distribucije, više-manje...
Da počne odmah uvoziti nešto svoje je najbolji način da odmah propadne, na ovako malim maržama se teško opstaje da ne spominjemo brzo zastarjevanje proizvoda, nagle padove cijena, konkurenciju koja nema problema da ode 10-20% ispod ulazne cijene samo da poklopi konkurentovu akciju, avansiranje dobavljaču dok ti ako hoćeš neki veći deal odraditi prema nekoj firmi ili sl moraš strahovati za naplatu...
Distribuciju mu nitko neće dati..nema na temelju čega dobiti. tri dana stare firme? Sam nemože prodati količinu ikoje robe da mu netko da distribuciju. Nema šanse. Da nudi on kao uvoznik maloprodajama: nema šanse..pošto ima svega ko dreka tražiti će ga odmah najnižu cijenu, najmanje 30 dana odgode što nitko sam nemože izdržati. Veliko pitanje je naplata jer im možeš soli staviti na rep ako kasne npr. 60 dana..iznenadio bi se koje iznose nama duguju jako ugledne firme..Velikim maloprodajama nemože ništa prodati jer sve imaju svoj uvoz sa boljim cijenama nego što on može dobiti...jedino što pojedinac može je da kao vranoga kupuje vani di su niže cijene i pomalo konkurira, ali i to je krvav posao
Friper, na kraju ti bi otvorio maloprodaju u Orahovici? Imaš konkurencije? Biti solo u malom mjestu ti čak ima dobre šanse za uspjeh, malo maloprodaje, malo firmica, malo održavanja...