<(tu jos ide !)--/sig-->), pa ako bi to nekako mogli promjeniti, npr neki editor koji nece brisati tagove, pa se blesirati.
EDIT: Kad si upisem sig, tj. svu sliu koja treba da to funkcionira i onda kliknem Pregledati sig, sve radi ok, ali naravno, makne pola tagova, i onda kad stisnem spremi, dobijem nefunkcionalan gumbic i ispod sve napisano
EDIT2: Atha, nadam se da se to nije odnosilo na mene  -->
imam prigovor, onaj editor za sigove, pretvara ove html tagove kako njemu odgovara, pa kad se jednom spremi, mamlaz pobrise pola tagova i onda kad se bilosto promjeni (dodas jedan red gore razmaka) nezna sto treba napraviti i onda gore stavi gumbic, a dolje stavi ono sto bi gumbic trebao pokazati. ako se ne varam, izbrise onaj pocetni i zavrsni tag (<(tu jos ide !)--sig--> <(tu jos ide !)--/sig-->), pa ako bi to nekako mogli promjeniti, npr neki editor koji nece brisati tagove, pa se blesirati.
EDIT: Kad si upisem sig, tj. svu sliu koja treba da to funkcionira i onda kliknem Pregledati sig, sve radi ok, ali naravno, makne pola tagova, i onda kad stisnem spremi, dobijem nefunkcionalan gumbic i ispod sve napisano
EDIT2: Atha, nadam se da se to nije odnosilo na mene 
Zadnje izmijenjeno od: Mr. M. 10.08.2006. u 21:42.
|