View Single Post
Staro 10.08.2006., 17:29   #15
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor FRipper
cilj mi je biti jeftiniji od hgspot-a ili blizo njima,a usput da imam love za placanje zdravstvenog i staza...a uz to da imam i ja neku placu od koje bi mogao zivjeti...

hvala lesa na zanimljivim podatcima...a hvala i ostali...sada se nadam da cu to uskoro sve iskombinirati,mada ne mislim jos otvoriti,vec tek za nekih 8mj...ali moram ja to sve unaprijed skuziti...

moram si nekako napraviti koja je firma najbolja za procesore,koja je za grafičke,koja za hdd,koja za monitore,periferiju itd....
Hmm...jesi li ti siguran da ces si moc priustit mogucnost zdravo konkurirat jednom DIVU poput HGSpota?Pogotovo cijenama,HGSpot je ogromna firma koja ima SIGURNO puno bolje uvjete financiranja s proizvodjacem jer su veliki uvoznici i godisnje uvoze milijune i milijune robe na vlasitito skladiste,sigurno neces dobiti cijene kakve ima HGSpot a ni priblizno uvjete financiranja,Hgspot sigurno ima i "AVISO FREI" ilitiga svjetski priznatu garanciju placanja obveza prema inozemnim potrazivanjima,da ne pricam kako imaju odgodu placanja sigurno preko 90 dana,dok ce tebi dati max 30.

Koncentriraj se na potencijalne vlastite kupce i uslugu,pokusaj uvozit nesto samostalno jer tu neces imati konkurencije,na nasem trzistu se sve vrti oko 5-10 renomiranih proizvodjaca,a ima ih na stotine,ponudi nesto novo,cijenom pokusaj odrzavati korak ali bez nekog pocetnog kapitala tesko da ces prezivjet.