View Single Post
Staro 10.08.2006., 17:16   #12
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor blozer
Misliš u Orahovici taj shop otvoriti? ja ti preporučam da uz PCshop još bude i servis računala..jel to je dosta profitno..
Naravno jel ćče biti i prodavanja po nabavnoj cijeni nekima?
Kih Meni kih

Evo ti kolko tolko korisne informacije.. Kada sam kupovao u h2 shop ( dučan za pc-e) i razgovarao sam s prodavačem i nešt pričamo.. Pa samo došli na to kako oni dobavljaju diskont24 stvari neke..Pa bi možda s njima probao pričati.. čini mi se da oni uvoze HIS grafulje, corsair i G.E.I.L meme te maxtor hdd-e, asrock , foxcon matične ...
Skraceno => Raspitaj se koji ducani sta uvoze,sta uvoze i ciji su distributeri,od svakog mozes nabavit ponesto bez ikakvih problema.

Razmisli i o vlastitom uvozu i distribuciji ponekih proizvodjaca,hvala bogu ima ih puno koji nisu na nasem trzistu,napuni kofere i posjeti neke strane proizvodjace i dogovori suradnju,ima puno proizvodjaca kojih nema na nasem trzistu sto znaci da neces imat trzisnu konkurenciju,lobirat ces cijene kako te volja i jos ako links&ekipa pocnu uvozit neke stvari preko tebe lijepo ce ti ukupan godisnji promet rast.Zgrabi dok mozes jer samo jedan moze uvozit u HR