View Single Post
Staro 13.06.2002., 18:24   #18
htg
Premium

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by miato

Slažem se potpuno!
Kolko je ta grafička bolja od mx400?
I još za ovo epox-soltek... frend se još sutra može predomislit, jel je ispalo da nijedne nemaju na skladištu! Pa kaj kažeš da bi možda trebao uzet soltek? (iako je epox "kralj overcloakinga" kako to nazivaju experti)
BTW, frend neće ni PROBAT cloakat...
Cuj, leadtek mx400 je imala rezultat na soltekici nesto malo preko 2700 u 3dMarku, mx 440 oko 5500...ne mogu nac papire di sam to zapisivao. Obje kartice se daju fino klokat i rade bez problema.
Sto se tice soltek ili epox, ne znam...Na tvom frendu je da odluci.
Meni je soltek 75DRV4 pokazao bolje rezultate kad sam je stavio u komp i frisko instalirao OS, ploca je radila stabilno, procesor se manje grijao, a sto se tice klokanja, bio sam zadovoljan..btw fsb sam digao na 165x10, bez diranja napona i uredno je odvrtio benchmark, hocu reci stvarno se dobro ponasala. To sto nije radio 2 i 3 utor za memoriju je druga prica. Vjerovatno je u hrvatsku dosla takva serija neispravnih ploca, kupljeno u pola cijene...
Epox, 8k3a je sada u kompu , vjeruj mi, uopce mi se ne da po njoj saltat'..ono malo sto sam vidio, nije me odusevilo, mozda kad me prodje ovo prvobitno razocaranje dobijem volju. Ploca radi bez problema na 155x10,5, temperatura procesora je u leru 43, kad ga opteretim 49..(sto me malo bode u oci jer na soltekici nije prelazio 44 da mu ne znam sto radim)
Ako ne zeli riskirati da dobije neispravnu plocu, preporucio bih epox u svakom slucaju. Imao sam srecu sto sam plocu kupio od tipa, koji mi je u jednom danu reklamirao soltek i donio epox, sto se ne bi dogodilo da sam kupio u ve-milu (cekao bih na soltek, jer u ve-milu ne mozes nadoplatiti za neku drugu plocu, nego ili cekat istu, ili uzeti nesto drugo u toj vrijednosti).
htg je offline   Reply With Quote