Citiraj:
Autor Crais
To sa godinom dana garancije nema logike. Ti mozes poderat naljepnicu, otvoriti kuciste, i odnijet pokvarenu komponentu sa racunom, sta oni znaju jesu ti sklopili komp besplatno ili ne...
|
Imaju te u sustavu da je slagano, osim toga sa skidanjem naljpnica GUBIŠ garanciju.
O vece-milu sam svoje već odavno rekao. NIKAD VIŠE! A sad su uz sve otkrili i apsolutnu sporost!
A da vam pkažem kak se to dela vani evo primjer.
Meni je moja X800gto2 rikla kupljena u austriji, odpeljao sam tam a dan prje nazvao. Kad sam došao i rekao ja sam zvao jučer u vezi grafe tip mi odmah reako nažalost ne možemo niš riješiti prije roka od 3 tjedna, jer se grafa više ne proizvodi, te ju njhov dobaljač nemre dobaviti, no riješili su da će se grafa poslat na RMA pa ak je neka sitnica da ju možda poprave. I još mi se ispričavao što mi nemože dati bolje vijesti, ali da nitko više nema tu grafu pa mi nemogu dat novu odmah.
Sve su to saznali u roku par sati jer sam došao odmah po otovrenju a dan prije sam zvao 3 sata prije zatvaranja.
Dobio sam mail u kojem me obvještavjau da mi grafu ne mogu zamjeniti niti ju s enemože popraviti, ali da mi daju poklon bon u vrijednosti 150€ koji mogu iskoristi za novu grafu , zamjenti za novce ili dodat novce za skuplju grafu.
I sad nek mi netko veli da neću opet kod njih kupiti.
Za ilustracju radi se o malom dućanu koji drži ne standradnu robu sve za OC case mod itd.