to sam i ja mislio uzet
al sam se predomislio zbog velicine
25-26 cm mi je previse malo
nek ti cijena kupnje pauka ne bude problem
stvarno su jednostavni i ne zahtjevaju puno brige
hranu mu ulovis u prirodi ili uzgajas sam(npr crve brasnare koji su jednostavni za uzgoj)
gle ja sam svoje starce zainteresirao bas za tarantule(neznam ni sam kak sam to uspio) stara mi je isto panicarka malo al uspio sam
ej ovako samo prijateljski savjet da ti dam
1. pauci su iskljucivo za gledanje
mogu se hendlat(nosit po rukama) al jako rijetko i to samo onda kad je pauku do toga, raspitaj se o tehnikama hendlanja, neki kazu da treba gurnut ruku u terarij,neki da pauka prvo treba izvest van iz terarija pa tek onda hendlat
2. pazi se dlaka, nikad pauku preblizu s nosom i ocima, na svako strujanje zraka ce reagirati, ovisi o raspolozenju pauka kako, nekad ce pobjec, nekad ce pobjec al ce te zasut s dlakama,a nekad ce ugrist
3. informiraj se posebno o pauku kojeg bi nabavio. o njegovom temperamentu, velicini,otrovu, stanistu,uvjetima za zivot..... o svemu
4. priredi terarij, pitaj jel dobar na forumu na akvarij.net i tek onda odi po pauka
ja sa prvo kopao po netu i raspitivao se jedno mjesec dana pa tek onda uzeo paukica
moja Mirta si je sad olinjala guzu pa mislim da bi se trebala presvuc, jedva cekam
edit: zaboravih reci
reci starcima da nemaju otrov to ti je dobar pocetak

sretno nadam se da ces ih uspjet nagovorit