Ja sam imao dosta posla sa vemilom i u zg i u sb.
U SB su takvi šusteri da boli glava,pogotovo onaj visoki sa naocalama,kao sef.
Prvu konfu sam narucio preko weba,dobio ponudu i sve gluposti napravio sto se tice placanja.
Komp je stigao sastavljen sa njihovom naljepnicom,bez da su pitali dal zelim komponente ili komp.Naravno da od kutija tj bundlea nije bilo ni B.Majstori koji su sastavljali komp nisu skuzili da ploca podrzava DC pa nisu memoriju tako ni postavili.garancije 1 g
Drugu konfu koju sam narucio preko weba(mj dana poslje)cekao sam vise od 2 tjedna i nakon pun k**c poziva frajer mi kaze "a to je jos jedna konfa".
Prije 4 mj narucim jos jednu konfu(djelovi) oko 5.5 kila bez monitora i trazim da mi dostave u stan.dostava mi dodje nakon 2 dana.Prva stvar koju sam uocio da su uvaljali tray proc(3000+) sa koristenim coolerom(nema paste),koji je bio jadno spakovan.Kutija je bila od 3200+ koji su kemijskom poskrabali da se ne vidi.Odmah sam zvao i *ebo majku svima pogotovo onima koji su to slagali.Tip nazvao i odmah rekao da se moze zamjeniti.Njihovom greskom dali su mi 3200+ a ne 3000+

.Da napomenem da su pitali dali zelim komponente ili da oni to sastave.
Prije 2 mj odem u vemil i dogovorim komponente za 6.5 kila.Pola stvari nije bilo i tip mi kaze da ce me nazvati za 2 dana da mi kaze sta ce biti od toga.Tjedan dana nista.Nazovem ponovo i javi mi se treba sa kojom sam sve dogovorio za 10ak min,cak je povukla jednu rezerviranu maticnu,koja je trebala ici u jednu poslovnicu.Svaka cast.
U SB sam narucio sonyevu memory pro stick za fotic,kazu doci ce petak.Posaljem frenda po nju,a on mene zove da mu nude nesto trece.Pricam sa tipom a on men trabunja kako je san disk jako dobar pa cak i bolji od sonya a jeftiniji.
Isto tako u SB tip dodje i trazi grafu.Al tip je pomijesao proizvodjace pa je trazio 6600xt,na to prodavac gleda u njega kao tele u sarena vrata i kaze "samo malo idem pogledati u cijenik koliko kosta".Kakav panj!!!
Slazem se da su malo sporiji prilikom preuzimanja ali opet kupujem kod njih zato sto su dosta povoljni i relativno sirok asortiman.
Malo sam se zanio : sweating .Sorry: nuts :