Citiraj:
BTW koja to molim te ploča podržava Conroe a ima DDR?
|
http://www.asrock.com/product/775i65G.htm
Evo da vidis samo JEDNU od ploča koje podržavaju DDR i Conroe, ima ih koje podrzavaju I DDR1 i DDR2, I AGP I PCI skupa. razne kombinacije. (Ova je samo AGP), NIje bit loše bolje upučen.
Sjecam se dobro kad si tumacio da je za iste novce bolje kupit jednojezgreni Athlon nego dvojezgreni. Ne znam dal jos uvjek stojis kod toga.
Moglo bi se i puno izjava oko AM2 koje trenutno dajes promjenit

Conroe je bolja arhiktektura proceva to nije upitno, isto kao sto je AMD K( bila bolja od Pentium 4.
nedavno sam gledao jedan review stock E-6300,digli su ga na 2,5 GhZ, sa najjacom plocom trenutno tada i jos su digli napon sitno.
Sve sad retail verzije imaju neku oznaku B1, a ove do sad engineering su bile A, ne znam sta to tocno znaci, al znam da ima veze sa klasicnom intelovom filozofijon, koje se nije odricao ni kad je bio losiji, tako da cini mi se jedino dobro sto ce conroe donijeti je "NORMALNE" cijene AMD-a. a ne cijenje kakve je imao za prve jednojezgrene proceve, kao npr. Tvoj iz siga.
Ev0 toliko od mene na ovu temu...

Nadam se da sam ti pomogao.
I samo za kraj da ponovim, ja ne tvrdim da je AM2 bolja platforma of 939, nekako mi se cini da ju AMD-u nije ni trebala.Al ak se kupuje sve od pocetka, glupo je sad kupovat DDR1, kojem je ocito dosao kraj, bas prelaskom AMD-a na tu memoriju.Bumo vidli kak bu dugo bilo za kupit novijih i jacih procesora za 939.ja mislim da ce im se osjetno ponuda smanjit kad rasprodaju ovo kaj ima po ovim cijenama kak su sad.