Citiraj:
Autor BrunoZG
1) DDR2 (Zbog cijene i daljnje kompatibilnosti)
2) Novije procesore ce amd IZDAVAT SAMO ZA AM-2
3) Socket 939 ce isceznuti brzo
Evo ti 3 za pocetak.
Ja nisam rekao da mora ić AGP u socket 939, ja sam rekao da sam ja htio stavit AGP.a da opet imam i mogucnost stavit PCI-e kad ocu noviju karticu, jer je AGP vec odumro kao sto ce i socket 939, pa nema druge nego da se menja utor
PS.
Kaj se tice intela E-6300, i ja sam razmusljo o njemu, najjeftinija ploca za njega sa DDR1, kosta 400' kn, trebalo bi se nesta klokat al kolko, samo nebo zna, broj utora i druge đinđe su koma na tim pločama.
A ak ides na ziher onda platis plocu za E-6300 vise nego 3800 i plocu skupa.I ak ga ne kloknes na 2500 (7/24) onda si se jos i zezno jel ne bude ni brzi od 3800.(+ jos trebam novi ram, i novu grafičku) That's why I didn't go for InTeL.
|
Valjaš bedastoče.
1. DDR2 nije prednost već je trenutno najveća boljka AMD-a (AM2)
Zbog cijene ... rekao sam da je to diskutabilno...koliko košta npr 2x1GB PQI PC3200? a veliš da je DDR2 jeftin... koliko košta 2x1GB npr Corsair-a, ST-a, OCZ-a baziranog na Micron D9 čipovima? (hint ... pitaj Sky-a)
ne možeš samo reč jeftiniji je jer nije baš toliko...
2. i tu pričaš gluposti.... novije procesore AMD će izdavat za AM3 tako da je po tvom i AM2 već prošlost

ali ja ne govolim koje će proceve kasnije izdavat već kojih ima SADA... i za s.A vele da je izumro pa ga još ima
3. s939 će isčeznut.... nadaj se (mislim hoće ali ne sutra i ne tako brzo kako ti misliš).... kada je s.A izašao? kada je s754 izašao? kad je s939 izašao?.... a još uvijek možeš nabavit s.A a od njega su izašla evo već 3 nova.
I onda THE bedastoća u vezi E6300
mojne njatke o stvarima u koje nisi upučen.... E6300 košta koliko ono 1500+kn?
za te pare dobiš proc koji briše pod sa 3800+ X2 a kad ga se nakloka (a vjeruj mi idu i na 3,0+ stabilno a ne 2,5 dobiti ćeš ubojicu AMD-a) -> ovo ti sad govori zadrti AMD-ovac
Evo još malo o E6300
http://www.hardwarezone.com/articles...?cid=1&id=2014
BTW koja to molim te ploča podržava Conroe a ima DDR?
ono što hoću reči je da je SADA AM2 u koma stanju i da ga se ne isplati uzimat kada je tu ajmo reč provjeren 939 koji nudi iste perf.
a za one kojima nije problem dat malo više para tu je Conroe koji je daleko bolji i od s939 i od AM2
EOD za mene