Evo riječi od čovjeka koji je u dotičnoj firmi radio u servisu!!!!Stvari stoje ovako:
U puno pogleda je dotična firma jedna od najgorih u RH (tješimo se da ima i gorih), ali imaju dosta dobar promet, jer su u puno stvari jeftiniji i puno puta imaju baš nešto što trenutno nemožemo nigdje nabaviti!
Tvrtka bi bila odlična da na vrhu ne sjedi informatički nepismeno osoblje (ili polupismeno).....Dovoljno govori da je za posao servisa zadužena treba koja je ekonomist (nemam ništa protiv ekonomista, ali moje je mišljene da nemože ekonomist organizirati posao u informatičkom servisu)!! itd.
Što se tiče sastavljanja računala.....servis s time nema ništa (barem nije imao kada sam ja bio tamo), nego računala sastavlja osoba koja čim nešto neradi na sastavljenom računalu, dotično šalje u servis (npr. dioda od diska ne svijetli)....itd.
A kada netko od zaposlenih pokuša objasniti nadređenima da nemogu kupcima vraćati polu ispravnu robu iz servisa, onda prođe kao moja malenkost!!!!
Napominjem da je sve gore navedeno samo moje mišljenje i nemora odražavati stvarno stanje stvari!! :clap: