kak ne...GX-01B-OP je bas to

alienware...tak i tak chif radi kucista za njih...
enivej kuciste je bilo pod mojim cevapima...i hm moram priznat ugodno(citaj prelazim s centuriona

) trebam big tower...i razmisljam o stackeru, antecu plusview (amd,2 svejedno) ili pak chif...ta 3 kucista mi u glavi=)
sto se tice samog kucista...dosta je tesko...citaj prek 10 kila...(moj cent ima 7.8 ovo oko 11-12) dosta razlike...ne dolazi s napajanjem i ima nekaj dosta cudnog za ovo vrijeme naime naprijed je 80mm vent...odozada 120...na stranu se mogu stavit 2x92(one rupice na lijevoj stranici)
kuciste je prostrano...plastika zgleda lose...al na zvuk(jos niasm trgao...sam sam ga vidio

i opipao) je kvalitetna (dakle ne ona ful tvrda koja puca kad ju mrko pogledas)
malo me iritirala ona mrezica dole...al sto je je prozracno je...sam reko da je kuciste prostrano??
vise od mene ak ga kupim
edit: gledam blozerov post...ovaj delux sam vidio al bio glup i nisam ga uzeo u ruke...navodno ga vani hvale?!?!to sam nacuo dakle ne vjeruj mi nis
raidmax je ok kuciste...
spider 2 je super...bas ga u e ponudi (infocor) pregledao...zgodno
ova slj 2 neznam...kao ni za zadnje=)
edit 2: ups

zaboravih rec da to ne spada u kategoriju big towera da nebi bilo zablude...neg soho...dakle nema mjesta za 2 napajanja vec sam za jedno + malo prostora iznad..i ako jednom konacno prestanem zaboravljat cem se sijetit da se gore na vrhu kucista mogu poslagat cd-i dakle ima za one plasticne kutije mijesta...(dosta mjesta)