Ajde molimte ohladi od stvari o kojima nemas pojma.... FBR objasni nesto...
Printer, c62 (neka srednja kvaliteta) kosta u Ve-xxx trgovini 744 kn. Crni cartridge + color cartridge (original) kostaju zajedno 510kn! preko petsto kuna!!!!
Jel uistinu vjerujes da to toliko vrijedi???
nije direktan primjer, al podsjecas me na jednog lika u GSM servisu... uleti lik da mu je puko display na 6210. I sada, pita koliko ce kostati popravak, a zena (prodavacica) mu lupi cijenu od 400injak kn. Odma kazem liku, "gospodine, imate u oglasniku ljude koji prodaju original Nokia displayeve za 100njak kn, daju vam i garanciju 6mj". A on odgovori : "ma kozna kakva je to kvaliteta, onda da mi poslije se pokvari, radje ja dam 4x vise para pa da dobijem kvalitetno" . Nije potrebno naglasavat da i jedni i drugi nabavljaju iz istih izvora, istu kvalitetu robe...
A sto se ticec tinte, zamjenska tinta je s razlogom jeftinija od originalne, jel ti proizvodaci ne moraju nadoknadjivati manjak sto su prodali printer po cijeni nizoj od proizvodne (ili vrlo blizu).
Jesi li ti ikad isprobao uopce kompatibilne tinte, ili si mozda tatin sin pa ti nije problem svaka 2 mjeseca izdvajat po 500kn za tintu?
A ljudi koji pljunu 5k kn za printer, naravno da ce se zapitat je li vrijedno eksperimentirat s punjenjem tinte, jel ocito imaju i para za originalne cartridge...
Za ostale smrtnike, sprica u ruke i deri...