View Single Post
Staro 05.08.2006., 10:15   #20
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Sky
I meni su iz grafe pokupili Splinter Cell, ali dva sata kasnije kad sam se vratio spreman za unholy retribution, na naglo su ga pronašli.
Što da vam kažem, tako vam i treba kad kupujete u VeMilu. Ja sam u srijedu kupovao napajanje Fortron 350W kod njih i pitam ih da li u slučaju da mi ne odgovara mogu li ga vratiti. Tip odgovara da baš i nemaju tu praksu, ali da bi možda mogli napraviti neku zamjenu za robu u istom ili većem iznosu.
U Linksu vratim robu unutar 8 dana bez ali i ako.
Također, u Linksu je ugradnja i slaganje konfi od komponenti kupljenih tamo besplatna, garancija dvije godine za SVE komponente (čak i one koje imaju samo godinu dana garancije zasebno), a ako neka komponenta ima dulje od dvije godine, to ne narušava njenu garanciju. U VeMilu vidim da je kako to i nije slučaj.
Pa ekipo, nastavite kupovati u VeMilu...
Jooj Sky....kak nisi naucio....trebas samo trazit onog sijedog starog prdonju (aka sef) i malo se porjeckat s njim....imao sam ja iskutsva s njima...da vidis kak su mijenjali robu I rekli su mi da u roku od 7 dana mogu vratit robu nazad i da cu dobiti novce (koliko mi se cini, to je i zakonom tako propisano). Da rezimiramo, Ve-mulj je najgori ducan u kojem sam kupovao, a kupovao sam u dosta njih, po cijeloj Hrvatskoj i vani....
nicko je offline   Reply With Quote