Tema: Nlo
View Single Post
Staro 04.08.2006., 11:44   #55
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor pero55
Zakaj svi mislite da su oni tak napredni i take fore???

Ja si sve to nekak predstavljam kao neka cudna bica koja nisu previse napradna. Kad bi oni bili toliko napradni oni bi nas vec iskoristili a nebi nas smo posjecivali. Ako nas i posjecuju onda skupljaju valda podatke o Zemlji ili neka cuda kao i mi o Mjesecu. Ali ipam imam neki osjecaj da su simpa i dragi.
I zasto ih svi zamisljamo zelenim?

na prvo pitanje mores najti odgovor u jednom postu mojem gore .. malo bolje procitaj .. ali ukratko .. ak mislimo na ove kaj su dosli do nas .. pitaj se kak su oni dosli do nas ak nisu napredniji od nas ? .. mi smo uspeli dojti samo do meseca .. a oni su dosli do nas od ko zna kud..

kaj se tice iskoristavanja .. ne mora biti da su napredniji od nas samo u tehnoloskom smislu .. vec i u smislu samog društva i odnosa pojedinaca .... stoga njim je to nekaj totalno odbojno ... a opet more biti da nas i iskoristavaju pa mi to niti neznamo .. a naravno mroe biti da samo skupljaju podatke isto kak i mi volimo istrazivati i skupljati podatke ..

a zake su zeleni ? .. pojma nemam ... veliju cak da su viđeni sivi , plavi i neznam još kojih boja... .. bil sam prije kakvih 3-4 godine kupil nekakav hrvatski ufo časopis .. i baš je bil u njemu članak preveden s engleskog u kojem govoriju kakvu su po ponašanju izvanzemaljci određene boje .. i uglavnom ove sive boje smatramo losima .. jer to su oni koji voliju otimati ljude izvlaciti zenama jajasca und slicne stvari .. a smatra se da dolaziju iz zvježđa reticuli ..

efo i jene zanimljivosti kaj se tice toga
http://www.gravitywarpdrive.com/Zeta...i_Incident.htm

edit: evo sad sam se sjetil da imam neke na kompu kaj se tice ovoga
"Typical giant stars are Arcturus and Capella. Antares and Betelgeuse are members of the ultra-rare supergiant class"
pa da vam odmah to i pokazem
http://img153.imageshack.us/img153/6...titled1ll6.png

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com

Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 04.08.2006. u 12:01.
IceFisherman je offline   Reply With Quote