View Single Post
Staro 03.08.2006., 21:10   #5
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Fleks
Softwerski problem 100%

Pazi ne radi onboard i dodatna kartica . To je, onak nemoguce.

Pogotovo to sto equilizeri rade punom parom.

Pogledaj u control panel konzoli speaker setings advance, koja ti je na audi defaultna kartica. Da ti slucajno nije ostavio ovu onboard, a ti ustekao drugu.

Takodjer pogledaj ako ima multimedijalnu tastaturu da se ne krsi sa njezinim volume kontrolom (vidio na BTC jednom taj slucaj).

Ovo bldano sam odmah isao gledat, pa sam stavio da svira MP3 u winampu i ja sam prestekavao zvucnike u SVAKU uticnicu na zvucnoj kartici/karticama i dok winamp veselo skace, na zvucnicima NISTA...

Kabal od kompa do linije je 100% ispravan, kao i linija jer ja tu kombinaciju svaki dan koristim...

Tipkovnica nije multimedijalna, nego obicna jeftina NONAME tipkovnica...

Kod mene terminator radi s logitech ultra flat x tipkovnicom, koja takodjer nije multimedijalna...

Otisao u HG danas (tamo kupio PCI karticu) i kazem liku u cemu je stvar, "Ma danas do kraja dana je to rijeseno 100%. Ostavio sam mu komp, i jedva cekam da vidim cega se nisam sjetio... Rekao je da je popravak besplatan i da je to jednostavno za napravit... JEDVA CEKAM... ostavio sam mu i drivere koje sam skidao s asus stranice...

Sutra kad podignem komp, javim kako je bilo i u cemu je problem (ako uopce bude rijesen)
slink je offline   Reply With Quote