Citiraj:
Autor Fleks
Softwerski problem 100%
Pazi ne radi onboard i dodatna kartica  . To je, onak nemoguce.
Pogotovo to sto equilizeri rade punom parom.
Pogledaj u control panel konzoli speaker setings advance, koja ti je na audi defaultna kartica. Da ti slucajno nije ostavio ovu onboard, a ti ustekao drugu.
Takodjer pogledaj ako ima multimedijalnu tastaturu da se ne krsi sa njezinim volume kontrolom (vidio na BTC jednom taj slucaj).
|
Ovo bldano sam odmah isao gledat, pa sam stavio da svira MP3 u winampu i ja sam prestekavao zvucnike u SVAKU uticnicu na zvucnoj kartici/karticama i dok winamp veselo skace, na zvucnicima NISTA...
Kabal od kompa do linije je 100% ispravan, kao i linija jer ja tu kombinaciju svaki dan koristim...
Tipkovnica nije multimedijalna, nego obicna jeftina NONAME tipkovnica...
Kod mene terminator radi s logitech ultra flat x tipkovnicom, koja takodjer nije multimedijalna...
Otisao u HG danas (tamo kupio PCI karticu) i kazem liku u cemu je stvar, "Ma danas do kraja dana je to rijeseno 100%. Ostavio sam mu komp, i jedva cekam da vidim cega se nisam sjetio... Rekao je da je popravak besplatan i da je to jednostavno za napravit... JEDVA CEKAM... ostavio sam mu i drivere koje sam skidao s asus stranice...
Sutra kad podignem komp, javim kako je bilo i u cemu je problem (ako uopce bude rijesen)