View Single Post
Staro 03.08.2006., 12:13   #209
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Lightbulb Extreme Power Metal

Oni koji slusaju metal vjerojatno su culi za band Dragonforce, a svi ostali ako niste procitajte si ovo, a ak vam se neda pogledajte spot...

Nalaze se u londonu, sviraju nesto nedefinirano, kombinaciju melodic, speed power metala koju oni nazivaju "extreme power metal" napravili su demo pod imenom Dragonheart, stavili to na mp3.com i imali preko pola milijuna downloada, tako se i diskografska kuca za njih zainteresirala...
Kod izdavanja prvog albuma su morali promijeniti ime jer vec jedan Dragonheart postoji pa su se nazvali Dragonforce...

Imaju nabrijanu tehniku i brzinu, pjesme traju po 7/8/9 minuta, nevjerojatne solaže po nekoliko minuta i pre***************en vokal... Mana : Lyrics , istina da je to sve vec isfurano Dragons, Unicorns, Enchanted forests of magic, Warriors with swords in hands itd... ali decke to ne smeta nego jednostavno rasturaju...

Članovi:

ZP Theart - Vokal, južno-afrikanac, kako pjeva i zgleda covjek nikada nebi rekao, još ga zovu "Zippy", ima pre***************en raspon glasa (pjesme starfire, trail of broken hearts i dawn over new world pokazuju sta covjek stvarno moze), osim šta pjeva svira i akusticnu gitaru.

Herman Li - Rođen u hong kongu, samouki svirač gitare!!!! Inače je lijevak ali je zbog manjka love ucio svirat gitaru za desnjaka koju i sada svira, često zamijeni ruke kod solaža... Ako mene pitate vise cijenim tog covjeka nego nekog gitarista kojeg zna cijeli svijet i ucen je svirat od najboljih gitarista, jednog dana cu imat kosu dugu kao on ...
[img=http://img239.imageshack.us/img239/8065/dragonforcesrf03ossij1fp9.jpg]

Sam Totman - isto gitarist, rođen u engleskoj, često ga mozete vidit kako se opija ili kako je vec pijan, na stage-u isto pije pa ga malo sviranje zna hebat...

Vadim Pruzhanov - Klavijature, decko ima 23 godine a vec rastura, rođen u ukrajini, sa 8 godina išao u školu klavira i kada mu je dosadilo nakon 3 godine sam je učio svirat... Osim klavijatura, svira i gitaru...

Frédéric Leclercq - Bass i growl vokal, francuz, multi-man koji zna svirat bass, gitaru, klavijature i pjevat, frontmen u svom bandu maladaptive, još svira u mnogo bandova.

Dave Mackintosh - Bubnjevi... Bivši bubnjar black metal benda Bal-Sagoth, doslovno ubija duplu i odlicno blast beata, bome ima i nabrijanu kondiciju...

Ima ih iz cijelog svijeta, pitam se kak se ekipa nasla ...

Diskografija:

Valley of the Damned (2003)
Sonic Firestorm (2004)
Inhuman Rampage (2006)

3 albuma i vec su dijelili pozornicu sa iron maidenom koji postoji od 80-ih...
Sam da se ne komercijaliziraju i imaju svjetlu buducnost...

Through Fire And Flames Video / Inhuman Rampage

Clip iz ove pjesme gore, radi se o solaži, za one kojima se neda gledat cijeli spot...

Isprike na dugom postu, al ipak je ovo svaštara jelte...
marko_1 je offline   Reply With Quote