Imam to napajanje na stolu i osim buke, ne mogu mu naći manu. Teško, dobro složeno, koliko vidim, pljunuti NoiseTaker.
Za razliku od ostalih napajanja u tom cjenovnom rangu, koja se hvale ludim wattažama, ovo napajanje ima amperaže da to potvrdi. 22A na 12V, ljudi moji, i to Enermaxovih! Usudio bi se priključiti to napajanje na konfu iz siga. Mislim da to dovoljno govori o dojmu koje napajanje ostavlja.
Nedavno sam uspoređivao po amperažama zbroj maksimalnih snaga railova. Neon 450W daje 396, Ener 300W daje 506W. A iste su cijene. Budala će kupiti Neon jer vidi "WOW, 450W!".
Naravno, nije sve idealno...Buka je razlog zašto ga prodajem. Ali, oni koji su čitali moja testiranja napajanja, znaju da sam popljuvao cijelu Enermaxovu NoiseTaker/Sharkoon SilentStorm seriju zbog iste. Svima ostalima su ta napajanja tiha.
A ako je nekome previše dati 130 kuna za ovaj moj primjerak, ostavit ću ga da imam rezervno napajanje. Za tu cifru (a i osjetno višu) ne može se kupiti bolje napajanje.
Eh, da, razlog zašto su tako jeftina nije u nekvaliteti nego u Linksovim akcijama, starijim modelima i garanciji od 1 godine.