View Single Post
Staro 02.08.2006., 20:36   #9
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Jesi siguran da ti frekvencija osvježava monitora (Screen refresh rate) nije namještena na više od 75 Hz?

Desava se da ljudi jednostavno odspoje svoje CRT monitore i spoje LCD, a ostane im frekva na 85 ili 100 hz i normalno da elektronika LCD-a ugasi monitor.

Kažeš instalirao si drivere - koje? ...ak misliš na monitorove "drivere" to je zapravo samo inf file koji "objašnjava" kompu što monitor podržava (frekve i reze) i mora raditi i bez toga kao "plug and play".

Ako je u pitanju frekva osvježavanja onda su tu bitniji driveri od grafičke, pa ak nemaš CRT pri ruci, digni widoze u safe modu, jer ako je problem u previsokoj frekvi windoze će se podić u safe modu i onda ćeš normalno moći deinstalirati drivere od grafe zatim restart kompa (imat ćeš sliku) i onda normalno instaliraš drivere od grafe i po difoltu će ti bit frekva osvježavanja 60 Hz i to je to - LCD koristi frekve 60-75.

OT: Kaj se tiče Zamzunga, imam 931BF i nisam baš oduševljen jer ipak je to stara TN matrica i na kraju krajeva ne treba očekivati čuda, za po doma je OK (za igranje jer je brz) kvaka je u povoljnoj cijeni, boje nisu naj, kut je tak-tak, crna OK ali ipak osvjetljenje previše probija za moj ukus ali zato je brz pa sam u biti zadavoljan.
AC Thunder je offline   Reply With Quote