Tema: Nlo
View Single Post
Staro 02.08.2006., 00:19   #30
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Roberto
da postoji život negdje u svemiru, no ne mogu tvrditi da postoji inteligwentni život otprilike na ljudskoj razini ili još i višlji.
prije 13.7 biliona godina je nastal svemir .. prvih 10 ^ -47 (tzv. plankovo vreme ) nisu vredili zakoni fizike .. oko 2 biliona godina nakon big bang-a formirale su se prve galaksije .. nakon nekog vremana i sunčevi sustavi sa pripadajuchim planetima .. zemlja se je formirala prije kakvih 4.6 biliona godina .. a život na njoj puno puno puno kasnije .. .. ali uglavnom .. zamisli da se je naš planet formiral bilion godina ranije .. a s tim i život na njemu .. na kojem bi mi sad stupnju razvoja bili ( naravno ak se nebi prije toga uništili ili kaj vech ) ? ..
.. tak da definitivno u svemiru postoji razvijenija i puno inteligentnija rasa od ljudi ... jer bilion i bilion planeta se je formiralo prije zemlje .. a na kojoj od njih mozda i zivot...

.. eh da .. usput .. jedna stvar koja me uvek "bode u mozak" .. kad napiseju u knjige da je zivot moguc samo na planetima koji imaju uvjete ko zemlja....
po meni je to bul šit ... u takvim uvjetima je moguch život kakav mi poznajemo ... zato kaj mi možemo živeti samo u ovakvim uvjetima ne znachi da se negde drugde nije razvil život koji je totalno drugachiji nego naš .... možda onak kak nama treba kisik nekom drugom organizmu negde treba nekakav drugi element koji je za nas otrovan i obrnuto .... if ju get d pojnt ..

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline   Reply With Quote