Citiraj:
Autor Lesa
ja nebi baš Danikena uzimao za refrencu, knjige su mu dobro napisane i zarazne, no njegove teorije su ipak to, teorije - načina na koji je on nešto shvatio. Isto tako bilo tko drugi možr to protumačiti na način da nisu vanzemaljci, nego nešto malo običnije.
|
točno tako. sve teorije su upravo takve - podložne različitim tumačenjima.
nekad sam i ja gutao hrpu štiva o elijenima, ufoima... no danas sam puno realniji. da postoji život negdje u svemiru, no ne mogu tvrditi da postoji inteligwentni život otprilike na ljudskoj razini ili još i višlji. no nemogu ni tvrditi da alieni postoje i da nas redovito posjećuju...
proguglajte malo i druge teorije o vanzemaljcima. danas postoji i niz teorija o tome da su zapravo vanzemaljci ''fake''. velikim svjetskim silama odgovara držati ljude u pomisli da bi nas netko ''out there'' mogao napasti - tako mogu lakše pravdati ogromne novce koji se u lažu u svemirske programe i naoružanje...
a da ne pričam o teoriji po kojoj su vanzemaljci zapravo ovozemaljci, nastali pokušajima kloniranja i stvaranja ubersoldata...
kak se ono veli - ''truth is out there''... ja bih još samo dodao da je istina kao i uvijek negdje u sredini
ipak dopustite mi tu slobodu da vam prepričam jedan indikativni slučaj koji se nedavno dogodio mom poznaniku. tip je strastveni ufolog, i preko neta već mjesecima izmjenjuje materijale s nekim amerom s kojim se skompao preko nekog foruma.
nedavno je pronašao neku rusku stranicu koja je nudila neke nove, još neviđene ekskluzivne materijale o vanzemaljcima. sav sretan nazvao je svog američkog frenda da ga obavijesti o tome. epilog svega je da je drugi dan ujutro kad je upalio komp imao kaj vidjeti - sve mape koje je imao spremljene s ufo materijalima netragom su nestale, a one ruske stranice na netu više nije bilo...
ljudi, backupirajte svoje podatke