Tema: Nlo
View Single Post
Staro 01.08.2006., 23:59   #29
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Lesa
ja nebi baš Danikena uzimao za refrencu, knjige su mu dobro napisane i zarazne, no njegove teorije su ipak to, teorije - načina na koji je on nešto shvatio. Isto tako bilo tko drugi možr to protumačiti na način da nisu vanzemaljci, nego nešto malo običnije.
točno tako. sve teorije su upravo takve - podložne različitim tumačenjima.
nekad sam i ja gutao hrpu štiva o elijenima, ufoima... no danas sam puno realniji. da postoji život negdje u svemiru, no ne mogu tvrditi da postoji inteligwentni život otprilike na ljudskoj razini ili još i višlji. no nemogu ni tvrditi da alieni postoje i da nas redovito posjećuju...

proguglajte malo i druge teorije o vanzemaljcima. danas postoji i niz teorija o tome da su zapravo vanzemaljci ''fake''. velikim svjetskim silama odgovara držati ljude u pomisli da bi nas netko ''out there'' mogao napasti - tako mogu lakše pravdati ogromne novce koji se u lažu u svemirske programe i naoružanje...

a da ne pričam o teoriji po kojoj su vanzemaljci zapravo ovozemaljci, nastali pokušajima kloniranja i stvaranja ubersoldata...

kak se ono veli - ''truth is out there''... ja bih još samo dodao da je istina kao i uvijek negdje u sredini

ipak dopustite mi tu slobodu da vam prepričam jedan indikativni slučaj koji se nedavno dogodio mom poznaniku. tip je strastveni ufolog, i preko neta već mjesecima izmjenjuje materijale s nekim amerom s kojim se skompao preko nekog foruma.
nedavno je pronašao neku rusku stranicu koja je nudila neke nove, još neviđene ekskluzivne materijale o vanzemaljcima. sav sretan nazvao je svog američkog frenda da ga obavijesti o tome. epilog svega je da je drugi dan ujutro kad je upalio komp imao kaj vidjeti - sve mape koje je imao spremljene s ufo materijalima netragom su nestale, a one ruske stranice na netu više nije bilo...

ljudi, backupirajte svoje podatke