@Lesa
istina je da ima pricica ko i ribic ribickih prica .. ali nisu sve takve ... ali ima jedna koja mi je ostala u sjecanju a radi se o plemenu dogona koji zive negde u africi .. i koji su znali .. neznam tocno sad koju zvijezdu .. da je mala ali teza od susjedne koja je puno veca .. tu istu zvjezdu su znanstvenici otkrili tek 20 godina nakon kaj su dogodni ispricali to nekakvom istraživaču koji ih je posjetil ili kaj vec ... i ustanovilo se je da je to neutronska zvjezda .. a te zvjezde su male ali imaju ogromnu gustochu .. pa se sad zapitaj kak jedno "zaostalo pleme " moze znati za tak nekaj ...
@michel
.. nebi bash rekel da imas na hrvatskom to .. ja sam nasel na engleskom na netu .. lose skenirano ali citljivo i razumljivo pa potrazi ..
@dawar
mislil sam na ovaj filmic snimljen od strane vojske
http://youtube.com/watch?v=BBc5Fv4xFIo&search=mexico
@ termich
to je nic prema nekim snimkama .. bila je davno na hrtu nekakva emisija o izvanzemaljcima .. i pokazali si jednog koji je snimljen za vreme rođendana .. otac je snimal decu kak ljepo sediju za stolom kad je sa strane u nekakvom gustišu nekaj počelo roštati .. prvo su mu uspeli samo glavu snimiti .. svi su se uspaničili .. i onda je zumiral prema jenoj pukotini kroz koju se je vidla ko mala cestica .. i onak snima kad odjenupt ko od nikud visoka , tanka figura dojde nasred ceste i zbrise .. bilo to stvarno ili ne ja nisam mogel tjedan dana spati .. spustal sam rolete i cvrsto zatvaral prozore ..
@fleks
poznati ufolozi su vec jako dobro upoznati sa slucajem "bubba" .. svi znaju da je on postojal i prije samog svemira i vremena .. te bu nastavil postojati i nakon kaj sve nestane ... chini mi se da je on nekaj tipa onog Q-a iz star treka