Tema: 1.HNL 06/07
View Single Post
Staro 01.08.2006., 19:24   #85
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor s.u.l.e.l.u.s
Čekaj malo,a Mamić kao da nije seljak,a svoju kulturu i pamet je pokazao prošle sezone u svečanoj loži: baad : : baad :

A po mom mišljenju naša će liga biti jedan veliki qrac dok god jedan klub bude ubirao svu lovu i dokle god se taj klub bude trudio sve više oslabljivati druge klubove iz naše lige,tj.pokupovat sve igrače koji valjaju

A sa čim je to Skočić pokazao svoju kulturu,šta zato jer voli svoj klub i navijače???
Ajde prvo pogledaj datum kad je to napisano i kasno palis,kao prvo to se opcenito na sve "predsjednike" u hnl-u odnosilo,a kulturu je pokazao dragance na klupi i jezic u lozi pa kad je dobio samarcinu neki iz poe kojemu je radno mjesto nesto drugo,sta on uopce radi kao spijun uz delegaciju rijeke u lozi,nakon svojih poteza u lozi svi su se cudili sta se desilo koje popio samar sta je tu nekaj cudno nakon takvoga istupa???.Sta neko na gostovanju ima ***************at mater purgersku svima okolo u lozi i pokazivat srednji prst pogotovo veliki gospodin Dragance koji ocito tako izjavljuje ljubav klubu i navijacima,a on je kao autoritet i uzor i to iz cistoga mira na ***************enom terenu,a ovi u lozi!!!

Po meni ce nasa liga biti qurac dokle god nasi klubovi budu ispadali od ciprana U PRETKOLU UEFE i tako dalje. Ajde reci koji je klub kupio igrace iz nase lige i to hrpu kako ti kazes??? koji su to igraci iz hnl-a????? i koja se to lova ubire?????? sta i tebi smeta neciji uspjeh??? Sve mi se cini da moj klub pojacava okolo druge klubove i to iz sezone u sezonu,ocito treba imati Lipija na klupi i cijelu barcelonu da se prodje neki cipranin ili albanac

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 01.08.2006. u 20:10.
cassper je offline   Reply With Quote