Tema: Nlo
View Single Post
Staro 01.08.2006., 13:47   #5
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
oni tak i tak hodaju medju nama od pocetka .. i sad bi se neko pital zake ne uspostaviju kontakt s nama ? .. iz jednostavnog razloga .. nemaju potrebu za tim .. jer njim nemremo pružiti nich kaj bi njima trebalo .. i a kad vidiju kak se međusobno ubijamo i jedni druge iskorištavamo vjerojatno nas uzimaju za njima najniže oblike života .. ko mi recimo uzimamo nekakve bakterije i slichno ..

btw.. sve koje zanima nekaj malo vishe o izvanzemaljcima i tragovima koje su ostavili u našoj povjesti .. procitati
Ercih von Daniken : Znakovi za vječnost
und
Erich von Daniken : Antički letači - tragom bogova

.. vecinu stvari koje je napisal je detaljno istrazil i sve kaj velim ima dobre temelje ..

EDIT :
.. i ak ste gledali star trek onda znate za pravilo da je zabranjen kontak sa manje razvijen vrstama .. ( tj u ST slucaju sa onima koji enamju brodove brze od svjetlosti .. ro something like that) .. kaj je meni cisto logicno pravilo
....
jer zamislite si sad sa se oni nama javiju .. tj stupiju u kontakt s nama .. .. recimo da bi 50 posto ljudi pocelo panicariti ili bi bilo uvjereno u nekakvu zavjeru .. makar oni govorili da dolaziju u miru .. 49 posto nebi moglo živeti u znanju da ima nekaj naprednije od njih i svom silom bi hteli njihovu tehnologiju za sebe tak da budeju na svet napredniji od ostalih ( chitaj amerikanci recimo ) .. dok bi samo 1 post bil spreman normalno se i dalje ponasati .... tak da se bumo jako dugo nacekali do pravog kontakta .. jer u ovom trenutku a i u sljedecih , barem 1000 godina , od toga nic .. dok god ljudi na svetu nebuju naucili jedni druge postovati , pomagati si i raditi ko jedna velika zajednica za dobro svih a ne biti pohlepni i svu moc zeljeti za sebe .. a kad (i ak ) budeju tak naucili ziveti i funkcionirati sve se bude brze razvijalo , zivot bude neusporedivo bolji sa danasnjim .. a i ne gine nam osvajanje svemira zahvaljujuci brzem razovju tehnologije ..
..

a sad se idem prisiliti uciti jer ak bum i dalje o ovome razmisljal napunil budem celi thread sa sovjim misljenjima i pogledima na svet .. und det nebi bilo bas pozeljno ..jer puno put je moje misljene u kontri razmisljanja drugih ljudi pa bivam popljuvan i odbijen ko nekakav kvazi mambo đambo bedak

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com

Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 01.08.2006. u 14:04.
IceFisherman je offline   Reply With Quote