View Single Post
Staro 27.06.2003., 00:08   #15
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ovako, da bio sam u ludoj zabludi da je ABIT Siluro GForce440 MX DX 8.x kartica, ne pratim najbolje nVidia zbivanja ali sam mislio možda i je (na HGSpotovom cjeniku piše da je, eto od kuda mi ta dezinformacija ), pa sam odustao, sada onaj 8500 je tolki kukulelele da mi je čak onaj nepristojni tip u RAJu (obojica su bahato nepristojni i uvalili bi ljudima sve i svašta ) pored Cibone rekao da je to tako dobra kartica da je bolje da si kupim neki GShit 2 MX 400 ne go to, dakle od toga ništa. Sad si gledam punokrvni 7500 sa 64Mb za onih 350 kn ili da si uzmem MANLI 9100 sa 64 koji je 250/185 za nekih 550,00 a to je ipak 200 kn ili skoro 50% više nego kaj sam mislio dati za grafulju za drugi komp. Znate na tom seka kuca tekstove i tako ali kada dođe ekipa da se baci i neki noviji game u mreži. BTW znate koji je Sex Rune u mreži, veća zabava od Q3, UT i C&C Generalsa za brzo ubijanje vremena i vrti se na savageu4 u 1024 na full detaljima (stari UT engine). Mislim da bum ipak uzeo 7500 ili taj 9100:confused: Bum razmislil još koji dan ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote