Ovako, da bio sam u ludoj zabludi da je ABIT Siluro GForce440 MX DX 8.x kartica, ne pratim najbolje nVidia zbivanja ali sam mislio možda i je (na HGSpotovom cjeniku piše da je, eto od kuda mi ta dezinformacija

), pa sam odustao, sada onaj 8500 je tolki kukulelele da mi je čak onaj nepristojni tip u RAJu (obojica su bahato nepristojni i uvalili bi ljudima sve i svašta

) pored Cibone rekao da je to tako dobra kartica da je bolje da si kupim neki GShit 2 MX 400 ne go to, dakle od toga ništa. Sad si gledam punokrvni 7500 sa 64Mb za onih 350 kn ili da si uzmem MANLI 9100 sa 64 koji je 250/185 za nekih 550,00 a to je ipak 200 kn ili skoro 50% više nego kaj sam mislio dati za grafulju za drugi komp. Znate na tom seka kuca tekstove i tako ali kada dođe ekipa da se baci i neki noviji game u mreži. BTW znate koji je Sex Rune u mreži, veća zabava od Q3, UT i C&C Generalsa za brzo ubijanje vremena i vrti se na savageu4 u 1024 na full detaljima (stari UT engine). Mislim da bum ipak uzeo 7500 ili taj 9100:confused: Bum razmislil još koji dan ...