View Single Post
Staro 26.06.2003., 21:42   #6
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ovako, prvo i osnovno prestao sam se bavit sitnim svercom, jel cim otkrijem nesto revolucionarno (recimo ta "jeftina" tinta) nakon par mjeseci veledobavljaci prodaju po x puta nizim cijenama. Dakle, prvo i osnovno, ... malo reklame... , TECHNOMAX, kingcross, jankomir, nudi za 60ak kn bocicu od 60ml crne...
@ Mrvica, di si ti naso po 50kn?
Inace, iz osobnog iskustva, ta tinta je zakoon! Koristio sam JetTec proizvode, odlicna stvar, na svom Epsonu 680
Uglavnom, uzmes spricu, gurnes u tintu, povuces tintu u spricu, gurnes u cartridge, ustrcas i voila samo treba pripazit da ne ustrcavas zrak, onda trebas pricekat 20ak sati da izadju ti mjehurici van.
Vec jedno god i pol punim jedan te isti cartridge (jedno 10ak punjenja) i jos nisam primijetio nikakvu degradaciju u performansama. Jedino sto treba pripazit da se redovito koristi, jel ako tinta duze vrijeme stoji bez koristenja u cartridgeu pocinje se zgrusavat, i onda je to zajebancija na kvadrat. Imao sam slicnih problema kod frendova...
Inace, savjetujem ti, samo naprijed s tintom za punjenje, ako je dobre kvalitete, a usteda je 10erostruka

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote