Citiraj:
Originally posted by msvrtan
pa sori pinsla ali ja cu ga odbaciti..jer dok god intel bude imao ovako paprene cijene za istu stvar koju amd nudi nemam nikakvog razloga preci na njega...to je moj osobni stav...i necu se previse interesirati za njega...ja sam se za ova dva nova chipseta inforimaro onoliko koliko mi se cinilo zanimljivo..onako odokativno i generalno...a oni chipseti koji me zanimaju cu se potruditi da pokusam skupiti sto vise informacija...
i ajde molim te nemoj sad poceti ati crusade na mene...ja nemam nista protiv nikog od njih...meni je totalno svejedno jel mi graficka ante,joza,ati,drkamcijelidan ili ko god vec...ja branim proizvod a ne firmu...cim je abit poceo gubiti u izradi ploca presao sam na drugog proizvodjaca...mozda mi sljedeca ploca bude od nekog drugoga...i chipset isto tako..i BAS ME BRIGA KOGA RADI...i da li cu novce dati ameru,kanadjaninu,svabi il bosancu
tko je rekao da je r300 chip los? ja sigurno nisam...i obozavam kad ljudi pocnu gubiti argumente i krenu s "rasprava je glupa" i slicnim tezama...
|
Ma ja sam fakat glup kaj ću ti opet odogovorit. Po stoti put raspravu smo počeli o čipsetima općenito a ne o tome dal ćeš ti, ja ili jelc koristiti taj čipset ili ne. Boli mene kurac dal ćeš ti preći na intel jednog dana ili ne ja samo mislim da je novi atijev čipset prilično dobar a dal će uspjeti na tržištu to ćemo još vidjeti.
Kakav crusade????? Pa ti meni sereš i daješ izjave kak ću umret za ati???? Mislim kaj da ti na to velim? Kaj ti misliš da sam ja tolko glup da ne kužim neke stvari??
meni se ati oduvijek više sviđao jer je išao na kvalitetu iako je ponekad bio skup ali ako neko drugi napravi uskoro super čip po dobroj cijena odjebat ću ati bez razmišljanja i uzet nešto bolje, pristupačnije i kvalitetnije. No ati je trenutno za tri koplja bolji od svega ostalog.
A kaj se tiče r 300 nisam ni ja rekao da si ti rekao da je loš nego sam ti objašnjavao na primjeru da ne možeš suditi i generalizirati o nečemu samo na osnovu vlastitog iskustva. zapravo možeš ali ne možeš tvrditi da su zato kaj si ti imao problema s jednim via čipsetom svi njihovi čipsetovi loši.