Za po sumi imam drugu pilu... Ovaj ne ide u sumu bar 7-8 godina... Ovo je za sminku
Sto se sminke tice, evo razlozi zasto ne mogu stavljat sve navedeno na traktor...
Redom:
Niskoprofilke - Nemaju smisla na traktoru. Po nekoj logici gledano, trebaju biti visoke gume, zbog sto bolje prolaznosti
Zatamnjena stakla - opcija samo na perjanici IMT ponude, 5136 (136ks) Tzv Brena (puno trosi, a nista ne radi). Na moju pilu ce ici ona zelena traka pri vrhu sajbe...
Remus - Prebucan na vozilu na kojem je auspuh metar i pol od uha i u kojem se obicno radi po cijeli dan pri jako visokoj turazi (2 000 rpm)... Dve cijevi jos pogorsavaju audio dojam.
M retrovizori - Imam jednu njivu do koje se dolazi doslovce kroz sikaru... dok bi dosao na mijesto dogadjaja, od retrovizora ne bi ostalo nista
sparco sjedalo - Jednostavan razlog, NE STANEM ni u jedno sportsko sjedalo
Krom felge - Nema dimenzija, a ove da kromiram, bile bi ruzne za vidjet na ovakvoj pili...
Od dodatne opreme koju zelim ubacit u njega (uz zvuk), tu su jos i nekakav drzac za mobitel koji blijesti na sve strane kad mob zvoni, jer se mob u traktoru jako tesko cuje, i MOMO rucka za volan
http://www.speeding.co.uk/acatalog/spa2knob.JPG
Hvala na dobrim zeljama u nastavku potrage, no kako mi se cini da ni ovi u trgovini nemaju pojma... najvjerovatnije cu skocit u HG po ovu stvarcicu (hg sifra 12932), i nekako to ukomponirat kraj radija... Skupo je, ali sto je, tu je drugog izbora nemam, a CD ne zelim u traktoru ni vidjet...
Ako itko naleti na predmet potrage (nov ili polovan) molim da me kontaktiraju kako god znaju i umiju...