View Single Post
Staro 30.07.2006., 15:33   #29
zlikovski
Mutant Year Zero
Moj komp

zlikovski's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Je identicni su iznutra i imaju zajednicki nedostatak. Gore kod napajanja nema rupe za profurati kablove iza MBO tray-a, ja sam ispilio u produzetku ove rupe kraj "nosaca" od napananja. Al ovo je totalni nered u kucistu, splasil sam se Jos imas modularca, daj to malo sredi da se od ovog cudo napravit. I rijesi se ovog usranog rounded kabla, mrzim te kablove totalno su kruti, debeli i nikud se nedaju profurat. Klasicni flat IDE kablovi ruls Neki dan sam trazio u Linksu te obicne pa su me cudno gledali "zasto ne uzmes rounded?" "pa predebeli su mi" "WTF?!" I disk okreni naopako i profuraj mu kablove s druge strane. Ma da se tu stosta sredit A ovu crnu zicu od Tagana zasarafi bilokud na kuciste, iza 5.25" tray-a pod neki saraf npr
Mrvicu sam ga urednije složio, stavio odozada 120mm vent i 2x92mm na bočnu stranicu i na 5V, ali nije to još to. Imaš pravo za onaj žuti rounded kabel, fakat je prekrut.I svi kablovi od tagana su nekak teško savitljivi.Dobra ti je fora sa diskovima kaj si ih naopačke okrenul.
Ma treba nabavit stackera sa crosflowom, ova mala kučišta su za qurac.
Da idem to sad sve preslagivat i pilit pa da se negdje porežem na lim
zlikovski je offline   Reply With Quote