View Single Post
Staro 29.07.2006., 21:12   #16
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor R@Z3R
Evo nabavio sam program...inače verzija 10 ...probat cu pa cu javiti rezultate...inače hvala svima na pomoći : cheers2

Verzija 9 ili 10, svejedno. Uglavnom ništa ne radi iz windowsa nego si napravi botabilne cd-ove.

Citiraj:
Razor polako i oprezno sa recoveryjem, imo mi je frend slicnih havarija i jedini je active undelete vratio sve u prave foldere itd.Onda jos nije bilo ovog acronisa 10 cini mi se , mislim da je bio 9.Do duse kod njega je bilo malo slozenije rusenje, bilo je stavljanje diska veceg od 160 GB na WINXP bez SP1, koji ne podrzava te diskove , pa je na kraju particija samo bila nestala.
Pa ja se nemam šta žalit na program, spasio mi je cjeli hard uključujući i systemsku particiju. Cjeli hard mi se formatiro jer sam ga greškom priključio u ide za raid i čim sam upalio komp on se automatski formatirao misleći da ću pravit neki raid. Kad sam skužio, partition expert ga je vidio samo kao "prazan prostor". Stavio bot cd od RecoveryExpert Deluxe i vratio mi cjeli hdd od 120GB ! Za mene dovoljno dojmljivo da se držim samo njega.
stuc je offline   Reply With Quote