Tema: Via Kt600
View Single Post
Staro 26.06.2003., 01:12   #49
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by pinsla
Ma daj čemu molim te to sranje o umiranju za ati???? Mislim kaj fakat nemaš nikaj pametnije za reći. Nemoj da te sad citiram jer si rekel da ćeš odbacit atijev čipset jer nije za amd to su tvoje riječi i gotovo.
Ma daj molim te zajebi ovaj forum tu trkeljate ti greg i rak, a i ja ponekad budem tolko glup pa uđem u nekakve rasprave s vama kaj je čisto gubljenje vremena. Ak neko novi slučajno naiđe onda mu se odgovara da je luzer za razliku od vas naprednih juzera.
Ja sam pričao o referentnim forumima vani kao što je npr rage 3d gdje se okupljaju ljudi koji koriste atijeve kartice i žale se na sve živo većinom i opravdano ali opet niko ne generalizira kak je r 300 čip loš.
pa sori pinsla ali ja cu ga odbaciti..jer dok god intel bude imao ovako paprene cijene za istu stvar koju amd nudi nemam nikakvog razloga preci na njega...to je moj osobni stav...i necu se previse interesirati za njega...ja sam se za ova dva nova chipseta inforimaro onoliko koliko mi se cinilo zanimljivo..onako odokativno i generalno...a oni chipseti koji me zanimaju cu se potruditi da pokusam skupiti sto vise informacija...

i ajde molim te nemoj sad poceti ati crusade na mene...ja nemam nista protiv nikog od njih...meni je totalno svejedno jel mi graficka ante,joza,ati,drkamcijelidan ili ko god vec...ja branim proizvod a ne firmu...cim je abit poceo gubiti u izradi ploca presao sam na drugog proizvodjaca...mozda mi sljedeca ploca bude od nekog drugoga...i chipset isto tako..i BAS ME BRIGA KOGA RADI...i da li cu novce dati ameru,kanadjaninu,svabi il bosancu

tko je rekao da je r300 chip los? ja sigurno nisam...i obozavam kad ljudi pocnu gubiti argumente i krenu s "rasprava je glupa" i slicnim tezama...
msvrtan je offline   Reply With Quote