Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ne pinsla mislim da ti nisi mene shvatio...nije nf2 nesto za sto cu ja umrijeti kao sto ces ti umrijeti za ati...molim bez uvrede...samo htio ne htio bolji je od VIA-e
ja sam ti svojoj ekipi poznat kao covjek koji uvijek nadje zrno u madracu...iliti sve ima svoju losu stranu...i mogu ti reci da ja se fakat nemam sta zalit na ovu plocu...
napajanje mi nije bas pretiho...nakon dugog rada prestane biti bescujan...
grafickoj mi vent ruzi pa je isljucen
kuciste mi nikako ne odgovara...ali jos nisam nasao neko koje mi odgovara...ukljucujuci i LIAN LI pa mislim da sam ti sve rekao...i to ne pitam za cijenu....
imam ja dugi popis stvari koje mi ne odgovaraju...ali ram,proc i ploca nisu tu...to radi ko zmaj...
e sad mozda cu ti se ciniti kao razmazeno deriste..ali nisam...problem je u tome sto ja smatram da se uvijek moze vise bolje jace brze jeftinije....
sto se tice ati-evog chipseta...vec sam ti rekao da ja jedva cekam da izadje te da valja..jer iako je za intel platformu natjerati ce amd platforme da budu jos bolje...i jeftinije...
i nisam ga odbacio isto kao sto ni neodbacujem springdale i canterwood...jer napokon su napravili jaki,stabilni i brzi chipset za prilicno ok pare...odnosno konkurentan nf2 na amd-u...
a ajmo ovako u brojkama...pogledaj forume tu i koliko je ljudi kupilo via plocu odkad je nf2 na trzistu...sori ali ne znam nikog...ili je bio jedan...vsantek tak nes...sjecam se jer je kupovao plocu ko onu koju sam ja prodavao...a barem 30 ljudi je kupilo nf2...i ne zale se bas nesto...osim kove koji bi 100ghz bez vodenog i sl...ali ajmo izuzeti samo OC-anje...jedini problem je bio sa onom horzinom msi-em ali meni je taj msi isto kao i matsonic...bullshit totalni...po meni su jedine prave nf2 ploce abit i epox...asus je svoju zdrkeljao ko da je govnima ju mazao tjednima...a to nije nvidia kriva nego proizvodjaci...jer ne mozes mi reci da jedan -dva proizvodjaca na tom chipsetu napravi super plocu a ostali zadrkelje...nekako nije do chipseta zar ne?
kad ovdje neko pita da li da kupi via ili nf2 chipset moj je svajet nf2...i to epox...jer mnogima radi i to jako dobro...necu nikoga pribiti ako kupi neku drugu..ali isto tako necu bas tolerirati to da onda poslije kad kupi tu matsonic nf2 plocu trkelja kako je chipset za qrac ili kako nemoze na novoj epoxici lupiti 200fsb...
|
Ma daj čemu molim te to sranje o umiranju za ati???? Mislim kaj fakat nemaš nikaj pametnije za reći. Nemoj da te sad citiram jer si rekel da ćeš odbacit atijev čipset jer nije za amd to su tvoje riječi i gotovo.
Ma daj molim te zajebi ovaj forum tu trkeljate ti greg i rak, a i ja ponekad budem tolko glup pa uđem u nekakve rasprave s vama kaj je čisto gubljenje vremena. Ak neko novi slučajno naiđe onda mu se odgovara da je luzer za razliku od vas naprednih juzera.
Ja sam pričao o referentnim forumima vani kao što je npr rage 3d gdje se okupljaju ljudi koji koriste atijeve kartice i žale se na sve živo većinom i opravdano ali opet niko ne generalizira kak je r 300 čip loš.