Tema: 1.HNL 06/07
View Single Post
Staro 28.07.2006., 17:46   #73
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor replace
tvoj govor tijela i tvoje skrivanje iza monitora su tvoja stvar frustracije ko zna sta radis s rukom i gdje ....
ti nemas postovanja i tebi se nemas sta s postovanjem obracati i vidim da si jako zapaljen za mamica sigurno i poster imas doma na zidu tako da tvoje gestikulacije iza monitora s rukom sve govore ....
tebe nitko niti ne pita da odgovaras na moj post ako te ne zanima hnl onda se makni s hnl-a jer pises gluposti kao i obicno i tako si i sad napisao glupost koja granici s znanstevnom fantastikom.
sva sreca da je rijeka igrala dobar nogomet kad je godinama ispadala od naftasa i slicnih iz kupa,pusila po 4,5,6 komada u maximiru,a da se dinamo nije ni oznojio kako treba,srecom pa je omonia protiv dinama gubila 6-0 na poluvrmenu od 3 postave dinama i sva sreca da je taj naftas pobijedio i omonio ima sluzbeni rezulat,srecom pa je rijeka igrala atraktivan nogomet kad je igrala bunker po 90 minuta i onda iz jedne kontre dala gol kao i sad,e takvom igrom nemozes do rezulatat tako da kuzim tvoju frustraciju....hebiga los nogomet ovo je bio 3 liga od nogometa ti velis ali naftas je care 2 liga,ako nista drugo barem za klasu ispred
Nisam zatupljen u HNL kao ti,tako da priznajem,nisam relevantan raspravljat s strucnjacima poput tebe,sva sreca da sam pametan pa me cijela ta liga uopce pretjerano ne zanima,ja sam iznosio svoja misljena i nisam solio pamet nikome.

Frustrian?Jako mi je zao,ali ne,nisam,zivot mi je presavrsen