Tema: 1.HNL 06/07
View Single Post
Staro 28.07.2006., 15:58   #65
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor replace
za proci i ciprane netrebaju ti barem je moje misljenje nikakave mogucnosti za bolje,vise i jace! i to u pretkolu uefe! bilo bi bas lijepo da dinamo spicka arsenal pa da vidim ko bu rekao sve je u lovi! bas me zanima kaj su thun i petrzalka rekli dali je sve u lovi! maribor spickao vilareal- dali je sve u lovi! siroki brijeg....
Neznam bas, Ze elias,Vakouftsis,Rink,Theodotou...to su igraci za klasu iznad bilo kojeg Rijekinog igraca,tko je opasan u Rijeci?Mikic?Bule?Ma daj.

Rijeka je objektivno slabija od Omonie,jasno je da je Omonia izgubila od Dinama i Maribora u pripremnim utakmicama,a Rijeka dobila Maribor...ali to su bile pripremne utakmice,Omonia se nikad u povjesti nije plasirala u 2. krug i s onako povoljnim rezultatom (2:2) tesko je bilo za ocekivat da nece ostaviti srce na terenu,takve se prilike jednostavno iskoristavaju.Omonia na domacem terenu nikada nije izgubila od nijedne europske momcadi,ali se nije uspjela plasirati dalje.
Rijeka je,osim sto je bitno oslabljena,u jako losoj formi,totalno spora i nimalo uigrana (uzmimo u obzir da su otisla 2 igraca oko kojeg se vrtila cijela kombinatorika i organizacija igre,novakovic i vuga),bez 2-3 igraca na razini Davora Vugrinca ili Igora Novakovica tesko ce Rijeka ove godine ponoviti proslogodisnji uspjeh,Vugrinec je bio vrhunski tehnicar i kreator,Novakovic izvrstan trkac s dobrim osjecajem centriranja lopti u sesnaestarac.I bez takva 2 igraca nemoguce je bilo sto postic.