Citiraj:
Originally posted by msvrtan
pa ja ti govorim o svom iskustvu..frend ima asusa na kt133 i ploca radi ok ali nije stabilna...i ima problema s onboard promise kontrolerom...a VIA IDE kontroler je jos komatozniji...
moj kt133a je bila abitica..i ta ploca je bila ok...nije bila prestabilna ali jednom dvaput mjesecno sam i prebolio...
kt333 sam imao abit kx7-333..vec sam ti rekao..ide kontroler koji ni vodu ne drzi nakon 3 mjeseca koristenja...sad mi reci da su krivi win2k i ides na ignore listu...jer kak svim drugima radi sve ok a meni na toj ne...stabilna je koliko toliko bila...srusi se tu i tamo ali ne nesto da pamtim...
a kt400 sam rekao na temelju toga kaj frend nema problema(ga-7vax)..a i via crusejderi na ovom forumu tvrde isto...(meni je 400 i 400a isto...tak da te samo upozorim...)
zalosno je sto mi je prva abitica bila puno bolja od ove druge...PUNO BOLJA...
ja cu nazalost odbaciti taj atijev chipset...htjeli ne htjeli amd proc nebu mogu u njega...
|
Ne možeš generalizirati i sudit samo po svome osobnom iskustvu. Pojma nemam kaj je bio problem kod tvoje prijašnje ploče ali to odmah nije razlog da se sve via čipsete i ploče proglasi nevaljalima. Mislim i meni neke stvari nisu radile kak spada pa sam onda od drugih ljudi čuo kak njima šljaka ko bog, jebiga ko zna kaj je bio razlog. Ja shvaćam da si imao loše iskustvo ali kad bi tako gledali ni nforce 2 ni atijeve nove grafičke nevaljaju ništa kolko se ljudi žali na njih na forumumima vani.
Ne kužim kak možeš tak bit pun sebe. Pa sad pričamo općenito o čipsetima i o novom atijevom a ne o tome dal ćeš ti moći stavit amdov proc na njega!!!
Mislim možda ga ni ja neću kupit ali neću to sve gledat kroz pro
izmu dal ću ja moći iskoristiti svoj stari proc.
Zar je to razlog da se odbaci jedan potencijalno dobar čipset???