McG upravo o takvoj slicnoj konfi. sam i ja razmisljao(AMD);
1.procesor ok
2.o maticnoj sam razmisljao Abit,s,939,KN8 ultra,nforce4-683,00kn,a neznam ovu tvoju ni nenadjem u hg spotu,pa sta mislis jel ova ok?
3.memorije bi uzeo svakako 2x1Gb
4.o grafickoj sam i ja razmisljao o X1800GTO,iako bi bilo idealno 7900GT,ali mi je malo preskupa,ali me zanima vrijedi li tih novaca i jeli bolja tolko od ove prve navedene,ako je mozda ipak nagrecam nekako.
5.HDD-a i ja mislim da mi je dosta 160GB
6.e sad kuciste i napajanje ja sam mislio tu malo ustediti i uzeti
Codegen midi tower 6099-CA, (BRIZA) 400W PSU w/12cm fan, P4, USB, Fire wire, audio, 2 blue fans,a stvarno mi se i svidja,e sad sta mislis(te)o tom kucistu i jeli ok.
7.da periferija mi isto treba jer stari komp mislim prodavati u kompletu(znate kaki su ljudi koji ma su komp. strani kad vide da nesto fali odmah znaci da ih hoces za***************at,isl.Dakle i tu mi treba nekih 500,00kn.
A inace dosad sam imao 4 komp. i svi su dosad bili amd: goood : ,tako da ovaj tako da ovaj prijedlog za intel(D-930) ozbiljno i ne shvacam

).Neznam intel me je uvijek malo podsjecao na neke firme koje previse misle da vrijede(nokia,golf),a premalo toga nude za tu cijenu(samo nezelim raspravu sad oko toga nego samo iznosim svoje skromno misljenje ovako kao laika).E sad taj Conroe,koliko vidim je ok i ko zna ako mozda cijena bude ok,mozda padne i prvi intel,ako je stvarno tako dobar,jel komp mislim uzimati za nekih 10 dana kad se vratim s mora a dotle se cijene budu malo ustalile,a i on bude dosao pa bumo vidjeli.