Tema: A budale...
View Single Post
Staro 25.06.2003., 17:03   #8
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by Horza
Tell me about it !
na poslu smo se već zasitili Moto GP 2, Formule 2002, a čak i MOHAA stagnira na svakom kompu, a nismo ju igrali već 100 godina. (nakon godinu dana praktički svakodnevnog igranja čak i MOHAA zna malo dosaditi)... tak da od ponedjeljka ponovo igramo Jedi Knight II .... i više nam je dostaaaaaaaaaaaaaa!

a amiga emulator... dosta mi ga je više !!! jednostavno mi više nije fora... i još k tome sam si prije kakvih godinu i pol skurio FDD controler na ploči kada sam pokušao "pripasati" floppy drive iz amige na PC tak da si mogu očitat diskete i konvertirat u image-ove za WINUAE jer nigdje nisam mogao skinuti igre. Uspio sam naći Workbench i to je to. Znaš možda gdje to naći ?

BTW... moderatori... ja legalno posjedujem amigu, njen BIOS i sve navedene programe, tako da sam i licencirani vlasnik ovih image-ova. I nemam namjeru skidati ništa čega nisam legalni vlasnik.
Ja ti imam neki externi koji je sa PC-a "pripasan" na Amigu...
Mislim da je DELL-ov..

A kaj se tiće ostalog vidio sam dosta grupa na newsima,valjda zna netko...nisam se još raspitivao...

Joj kad se sjetim...sa njom sam dobio sve programe koje sam trebao...legalne hvala na pitanju

Kao da sad sa kompom dobiješ za istu cijenu OS,kompletan "uredski" paket,program za crtanje i obradu slika/"brand name" i još hrpu toga...
Jelc je offline   Reply With Quote