Tema: A budale...
View Single Post
Staro 25.06.2003., 16:43   #6
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ah... izgleda da je svima grda kriza sa igrama...

Ja sam "reciklirao" sve stare...sad sam uzeo Elite Force2,Pure Pinball i Will Rock-ovo zadne iz znatiželje.

Pa sam počeo haklat Rayman-a

Treba tu i tamo odigrat nekaj drugčije za promjenu...
Naprimjer-Syberia mi je tak fino legla....

A još me žena zajebava da kad ću više stavit AMIGA emulator jer se njoj igra Super Frog i Pang

A kaj je najbolje-sve te igre još imam na hardu WD850...valjda bum ih mogel izvući...
Tell me about it !
na poslu smo se već zasitili Moto GP 2, Formule 2002, a čak i MOHAA stagnira na svakom kompu, a nismo ju igrali već 100 godina. (nakon godinu dana praktički svakodnevnog igranja čak i MOHAA zna malo dosaditi)... tak da od ponedjeljka ponovo igramo Jedi Knight II .... i više nam je dostaaaaaaaaaaaaaa!

a amiga emulator... dosta mi ga je više !!! jednostavno mi više nije fora... i još k tome sam si prije kakvih godinu i pol skurio FDD controler na ploči kada sam pokušao "pripasati" floppy drive iz amige na PC tak da si mogu očitat diskete i konvertirat u image-ove za WINUAE jer nigdje nisam mogao skinuti igre. Uspio sam naći Workbench i to je to. Znaš možda gdje to naći ?

BTW... moderatori... ja legalno posjedujem amigu, njen BIOS i sve navedene programe, tako da sam i licencirani vlasnik ovih image-ova. I nemam namjeru skidati ništa čega nisam legalni vlasnik.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote