što se tiče pločica iz japan partsa koje cvile, cviliće i dalje. i nije im baš nešto dug vijek trajanja. govorim iz vlastitog iskustva. al ja sam se neki dan usrećio. našao tipa koji doma servisira u fušu. i ima tipa koji nabavlja dijelove za japance/korejce.
za primjer: otišla mi dva nosača motora i dvije spone stabilizatora. spone kod tokića (japanparts) platio 260kn. kod jurkovića su okruglo 900kn. nosače bio prisiljen uzeti kod jurkovića, kod tokića rekli da takve stvari moram kupit original, oni to ne drže. dobro, odem kod jurkovića, kupim dva nosača i pljunem 2150kn za njih. pasmater. pitam kolko ugradnja nosača (spone ne spominjem jerbo mi neće ugrađivat dijelove koji nisu kupljeni kod njih) a frajer veli 600kn. mmmm, fino. igrom slučaja tip kod kojeg trenutno radimo mi veli da ima super mehaničara. odem kod njega i ugradi mi nosače i spone za 300kn. yeah baby! drugi dan mi sjedne još neka pinka i otpeljam mu ja opet auto i velim popravljaj šta nađeš. promjenio disk pločice, komplet servisirao klimu (plin, kompresor, filteri) i promjenio mi selene na vilicama koje je prethodni majstor tako divno zaribao da su trajali samo 11mjeseci. diskovi više ne cvile, ništa više ne lupka na vilici, a iz klime imam hebenu polarnu oluju. hebo me pas, tak nije puhala ni dok je nova bila. i sve to 1100kn. ruke i dijelovi.
ako neko treba, dajem čovjekov broj moba na PM.
ISKRENE PREPORUKE!!!
i još se primio za glavu kad je čuo kolko sam pljunuo za nosače motora. kod njega bi ih žestoko manje platio. hebga.
kad se vratim s mora otpeljaću mu još auto da ga odveze nekom svom električaru. imam nekih problema s centralnim. dijagnoza kod jurkovića je bila "morate kupit obadvije prednje brave. 2400kn. bez rada.". ovaj moj mehaničar je malo pogledao, rekao nije moja struka ali problem je u centrali centralnog zaključavanja. sredićemo.