Citiraj:
Originally posted by msvrtan
sto se tice oc-anja ja sam svoj proc ocao iz znatizelje i da vidim koliko je brzi pri rekodiravanju videa...i sad sam ga piknuo natrag na normalnu frekvu...
cak ga razmilisljam po ovim vrucinama downclockati jer mi nema smisla kuhati proc koji prakticki ni ne opterecujem..fora je da mi je komp upaljen 24h dnevno ali 8 sati mozda nesto i radi...
fredn je imao problem s tom ga7vax i to ztao sto je dobio valjda tu prvu seriju koja nije dobro radila...naime ta ploca i zamjenska nisu bila ni slicne...on kaze ja nisam vidio...naime rekli su mu da mu je neko uvalio izlozbeni primjerak...ili tak nes...
|
Prvi modeli te ploče su bili usrani skroz...
Ostalo je ok...
Ja sam isto svoju nafrljio na 200+FSB-a...čisto da vidim...sad je držim na 12x166 i bog te veseli
Ja svoj proc držim non-stop pod CPUCool-om...nema smisla da proc pizdi bez veze kad ništa ne radi,ili sam samo na netu,čak i većina igara i programa lijepo dela pod njim...neznam da li su ubacili podršku i za NF2...
Ma malo sranje ima sve...dođe 13$/puna verzija/ imaš kompletnu dijagnostiku,podešavanja,a ako ti je "clock generator...ha koji "starinski" izraz podržan od tog programa možeš mjenjati i FSB...
Segregator...VIA je bila "usrala" prvo 133 pa 266...tek nakon toga su hvalatigabože počeli dolaziti pameti...
Ja sam prešao sa 133 vulgaris na 400-mahao sam repom od sreće...
Tako da ću najvjerovatnije opet ići na VIA-u i ak kvaliteta ostane ista na DFI