View Single Post
Staro 27.07.2006., 15:19   #1
Meddle
Premium
Moj komp

Meddle's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Konfa 12000kn Conroe

Mislim kupitit novu konfu negdje pocetkom 9-og mjeseca. Imam dilemu izmedu dvije konfe.

Dali uzeti Intel Core 2 Extreme X6800 + 2GB rama + 2X 7900 GTX + neka odgovarajuca ploca(za mjesec dana ce izac nove pa neznam model)

ili

Intel Core 2 Extreme X6800 + 4GB rama + 1x 7900 gtx + i neka sli ploca (ako mi dode da kupi u buducnosti dvije kartice)

Prvo mi se vise sviđa ali ipak mislim ovo drugo zbog DX10 pa kad dođu postene DX10 kartice uzet novu.
Dal ce mi CPU i RAM biti dovoljni za koje 4 godine a da mi graficka traje do izlaska pravih DX10 kartica?

Monitor i periferija mo ne trebaju. Treba mi neki HDD od oko 250-300GB. Optika mi ne treba. Napajanje imam Enermax 500W sa dva ventilatora (120 i 80) model neznam. Dal ce bit dovoljno za gore navedene konfe?

Konfa mi treba najvise za PC igre a uz to net, PS i neke sitnice ali mi to radi i na staroj kanti tako da nema frke. E da i zelim da mi Vista kad izađe radi sa svim onim prozirnim glupostima i ostalim. Ne mislim OC-ati bas pre vise.

BTW Konfa mi treba trajati barem 3-4 godine uz nadogradnju jedino u vidu DX10 kartica ako izaberem ovu drugu opciju ili jos rama ako izaberem prvu opciju.

Zadnje izmijenjeno od: Meddle. 27.07.2006. u 18:40.
Meddle je offline   Reply With Quote