Tema: Via Kt600
View Single Post
Staro 25.06.2003., 15:12   #38
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by pinsla
Mislim da ćeš morat uzet u obzir atijev čipset jer novi 9100 igp nikako nije za odbacit. Ati je sad u situaciji u kojoj je nvidija bila prije izdavanja nforcea2 dakle tek se trebaju potvrditi na tržištu sa kvalitetnim čipsetom a mislim da imaju dobre šanse pogotovo
ak dobiju licencu za fsb 800, kaj se tiče laptopta i tu već ati jako dobro stoji a s novim čipsetom samo će poboljšat situaciju.
A o via temi pričaš takve neargumentirane gluposti da je to čudo jedno. Volio bih da mi argumentiraš zakaj su svi via čipseti za klinac a da ne govorim po kojoj to teoriji je kt133a vrh ponude.
Taj čipset nije baš bio nekaj ali je kt 266a dugo bio najbolji ddr čipset za athlona i na osnovi njega su rađeni svi dalje dakle kt 333 i kt 400 dakle potpuno je bez veze tvrdit kak je kt 400 dobar a oni prije ne valjaju a baza im je ista.
ali ni s tobom nema smisla ulazit u bilo kakve rasprave jer ti uvijek moraš bit u pravu i dalje tupiš po svom
pa ja ti govorim o svom iskustvu..frend ima asusa na kt133 i ploca radi ok ali nije stabilna...i ima problema s onboard promise kontrolerom...a VIA IDE kontroler je jos komatozniji...

moj kt133a je bila abitica..i ta ploca je bila ok...nije bila prestabilna ali jednom dvaput mjesecno sam i prebolio...

kt333 sam imao abit kx7-333..vec sam ti rekao..ide kontroler koji ni vodu ne drzi nakon 3 mjeseca koristenja...sad mi reci da su krivi win2k i ides na ignore listu...jer kak svim drugima radi sve ok a meni na toj ne...stabilna je koliko toliko bila...srusi se tu i tamo ali ne nesto da pamtim...

a kt400 sam rekao na temelju toga kaj frend nema problema(ga-7vax)..a i via crusejderi na ovom forumu tvrde isto...(meni je 400 i 400a isto...tak da te samo upozorim...)

zalosno je sto mi je prva abitica bila puno bolja od ove druge...PUNO BOLJA...

ja cu nazalost odbaciti taj atijev chipset...htjeli ne htjeli amd proc nebu mogu u njega...
msvrtan je offline   Reply With Quote