Citiraj:
|
Autor Bleki
Turbo benzince se moze chipa, ali su puno osjetljiviji od turbo diesela, tako da nema teoretske sanse da iz TB motora izvuces veci postotak snage, nego iz TD.
Ja ne branim diesele, jer ih ni sam ne volim, ali sto performansi tice, TD je je bolji od TB. TB jos uvijek moze dobit TD-a 0-100 km/h, ali to je to. Medju-ubrzanja su uvijek bila jaka strana TD-a, tako da recimo 0-200km/h TB gubi ako su podjednake snage. Ja tu govorim o autima sa 150-200KS, jer jace turbake nisam vozio.
|
Osječam se pomalo glupo što ovo pišem i upuštam se u raspravu ali ajmo ovako, kolko ja znam u veeelikoj večini utrka(a i u serijskim autima-čitaj cjenicima) zapremina motora je ta koja ograničava klase(ako se usredotočimo samo na mašine), običan atmosferski benzinac iz 2000 ccm izvlači prosječno 140 KS, običan dizel(bez turbine) iz 2000 ccm izvlači 75 KS i prava su rijetkost pošto nemogu konkurirati benzincu.
Prosječan TB iz 2000 ccm izvlači 180 KS, a TD iz 2000 ccm 140 KS. I po čemu je sada TB puno osjetljiviji i gdje se to iz njega izvlači manji postotak snage u odnosu na TD iste zapremine???? upravo suprotno.......
Kod međuubrzanja najveću ulogu igra okretni moment(Nm), TD snage 140 KS ima prosječno 320 Nm okretnog momenta, TB snage 180 KS ima prosječno 280 Nm okretnog momenta ali i 40 KS više, koji i više nego nadoknađuju zaostatak u okretnom momentu.
Pošto su dizelši ograničeni da se vrte do nekih 4500 rpm imaju manju mogućnost štelanja turbine od benzinaca koji se vrte do nekih 6500 rpm tj. područje rada turbine i njene iskoristivosti je veće kod TB nego kod TD. TD najveći okretni moment razvijaju u polju od 1900 rpm do 3200 rpm, a TB od 3000 rpm do 5500 rpm-ovisno o proizvođaču, ali ovo su neke generalne vrijednosti za serijske automobile.
Ja još u tvornički sređenom autu nisam vidio TD koji iz 2000ccm izvlači više od 180 KS zato što takvi skoro da i ne postoje-nepostoje zato jer su današnji TD nabrijani do jaja, dok postoje TB kao subaru impreza, mitshubishi evo....koji iz 2000 ccm izvlače 250 KS i imaju normalan radni vijek. Pa kaj mislite da neki proizvođači automobila nebi napravili TD sa 250 KS iz 2000 ccm, a da prosječno takva mašina može napraviti 150000 km bez kvara....+ što ih ekološke norme ograničavaju.
I na kraju nemojmo se zavaravati, jer pravi sportski automobili imaju benzinske(atmosferske, turbo i kompressor) motore, a ne dizel motore.
Sorry na dugom postu i ovolkoj količini pametovanja, ali nepomičan sam već par dana jer sam imao operaciju pa mi niš drugo nepreostaje nego tipkat i pametovat.....