E pa nemojte ni Vi meni stavljati rjeci u usta, meni niti na kraj pameti nije da omalovazavam Dinamo ili navijace ali ne znam bas sta je za Hrvatsku bolje opca tucnjava oko zastave ili to da se u novinama pise kako su sramotno se ponijeli domacini(Litvanci) i takvo nesto napravili. Kužiš? Mislim da bi se na taj nacin trebalo postupiti i onda bi se pljuvalo po Litvancima a ovako se zaboravlja uzrok svega i pise samo kako su navijaci divljali. To je bila poanta moga posta a ne to da nekoga optuzim. Novinari pisu senzacionalisticki kao i uvijek i ja njih ne podrzavam ja sam htio samo napisati kako se na pametan nacin svaki sukob moze rjesiti i izaci kao konacni pobjednik samo ako se sa malo manje strasti reagira. Pa volis svoj klub razmisli malo sta je bolje za njega.
A što se tiče ubojstava mozda nisam uzeo najbolji primjer ali koliko je falilo u Dugopolju do toga da ljudi ni krivi ni duzni umru samo zato jer vole nogomet? Mislim da argumenti nitko nije poginuo vec toliko godina pa su sukobi ok nisu bas ok, malo je falilo a da ne kazem koliko je ljudi tesko ozlijedno samo u mome gradu. Pa decko par ulica dalje je 1998. ostao bez slezene kad ga se Tocida u Rijeci, njegovom rodnom gradu docepala samo zato jer je bio u majici kluba! Dajte ljudim cemu to?