Ne stavljaj mi rijeci u usta. Di sam ja poticao umorstva? Jel tebi jasno da u Hrvatskoj od 1992 NITI JEDNA osoba nije umrla u navijackim sukobima. NITI JEDNA, doduse imas nekolicinu mrtvih i tesko osakacenih kao posljedicu policijskog pendrečenja i njihovih brute force taktika "smirivanja situacije" Onaj debil sto je ubio Marina u Crikvenici nije nikakav navijač nego kriminalac, konjina i debil kojem se treba presuditi po šerijatskom zakonu. Logika ti izvanredno radi, sta da ga je pobro netko sa autom sa Dinamo dresom ispod retrovizora isto bi okarakterizirao kao navijacko ubojstvo. Uostalom kako osoba koja se hvali da je bila 2 godine u domu ima vremena za utakmice. To ubojstvo nema nikakve veze sa Dinamom, Zagrebom i BBB. To zapamti! Jer bi se Bandić mozda trebao ispricati jer je mali iz Zagreba?
Ovdje se direktno ne prica o nogometu od strane nas par vec se zadire u subkulturu navijackog pokreta koja nosi svoja pisana i nepisana pravila. Zastava se brani bez obzira na sve. Nisam ja aludirao na tvoje nogometno znanje vec na komentare oko navijaca.